joburi pe care sa le faci de acasa

10 joburi pe care le poți face de acasă

Deși destul de puține în trecut, astăzi oportunitățile unui job de acasă sunt nenumărate. În articolul de astăzi nu ți le spunem pe toate. Facem referire doar la 10 joburi pe care le poți face de acasă. Iată despre ce este vorba:

1. Scriitor

Nu te gândi la scriitorul clasic care știe să scrie doar cărți. Prin scriitor ne referim mai mult la blogger. În perioada aceasta, mai ales cu pandemia, nu ar strica un bănuț în plus. Blogging-ul îți oferă șansa de a câștiga, dar și de a te expune unui public larg.

Ceea ce a început doar din curiozitate și pasiune se poate transforma cu timpul într-un adevărat job.

2. Creator de conținut

Mai nou, a fi creator de conținut este un job pe care este destul de greu să-l egalezi din punct de vedere al câștigurilor. Un creator de conținut care postează content de calitate poate ajunge să câștige sume frumoase de bani.

Îți place să publici poze, să prezinți ținute și să te expui? De ce nu încerci să publici pozele tale senzuale pe Onlyfans? Este site-ul care îți oferă șansa de a câștiga bani frumoși, fără să trebuiască să faci prea multe.

Trebuie doar să deții un telefon performant sau o cameră foto cu care să faci poze cât mai clare. Iar dacă te pricepi și la editat, cu atât mai bine. Postul acesta de creator de conținut este, cu siguranță, pentru tine, mai ales dacă ești pasionată de fotografie.

Nu posta doar pe rețelele de socializare unde primești doar aprecieri și reacții. Postează pe un site care îți aduce cu adevărat câștiguri. Crede-ne, îți vei dori să postezi mai mult când vei începe să încasezi bani după primele postări.

3.Editor

Poți fi propriul tău editor de fotografii sau poți alege să lucrezi pentru altcineva. Nu doar pe partea de editare fotografii, ci și când vine vorba despre texte, cărți sau pagini web. Dacă mediul online are, în prezent, nevoie de un număr mare de scriitor, cu siguranță și editorii trebuie să fie cel puțin la fel de mulți.

Dacă ai cunoștințe bune de gramatică sau cunoști la perfecție o limbă străină, precum engleza, poți aplica online pentru un astfel de job. Este unul de viitor, care îți permite să lucrezi de acasă. Nu trebuie să te deplasezi într-un anume loc. Acesta este și motivul pentru care mulți angajatori caută persoane dispuse să lucreze ce program de acasă.

4. Coordonator în departamentul de resurse umane

Aproape toate job-urile s-au mutat în mediul online. Poți foarte ușor, așadar, să prinzi un post bine plătit de coordonator în departamentul de resurse umane. Un astfel de coordonator se ocupă de recrutarea personalului.

Este perfect pentru acele persoane care stăpânesc bine arta conversației și pot fi obiective. Acest job îți oferă șansa de a găsi oameni potriviți pentru posturi precum model online, model de videochat. Poți verifica tot ceea ce ține de partea aceasta și în final, poți lua o decizie cu privire la persoana care a candidat pentru post.

5. Model online la Unicorn Agency

Poți deveni oricând model online la Unicorn Agency. Îți oferim șansa de a presta aceste servicii chiar de acasă. Nu este nevoie, mai ales acum, să te deplasezi la studio.

Știm cât poate fi de dificil să te deplasezi, mai ales dacă locuiești departe. De asemenea, înțelegem toate viitoarele modele care nu au un buget enorm alocat transportului. Videochatul, însă, îți oferă șansa de a câștiga bani. Videochatul nu este despre a pierde bani.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre videochatul de acasă, nu ezita să citești articolul pe care l-am pregătit pentru tine. Vezi aici care sunt avantajele, dar și dezavantajele videochatului de acasă.

6. Trainer videochat

Chiar și trainingul s-a mutat în mediul online. La Unicorn Agency avem nevoie de persoane pasionate, dar și calificate cu care să lucrăm. Vrem să formăm o echipă care la rândul său pune bazele celor mai bune modele videochat din țară.

7. Support IT

Te pricepi la informatică și ți-ar plăcea să ajuți cu tot ceea ce se ivește pe această parte? Te așteptăm în echipa noastră. Monitorizează, depanează, analizează jurnalele și oferă soluții fiabile. Recomandă, de fiecare dată când este nevoie, configurarea software-ului și ajută la evitarea problemelor majore.

8. Dezvoltator de software

Piața IT are nevoie de tot mai mulți oameni care să îți dorească să dezvolte software-uri. Dacă ai experiență în acest domeniu, nu ezita să cauți un job care să-ți permită să faci ceea ce îți dorești. Cine știe, poate vii cu o idee ingenioasă chiar pentru Unicorn Agency.

9. Designer web

Deoarece tot mai multe afaceri se mută în domeniul online, numărul solicitărilor în această direcție crește. Designerii web sunt tot mai căutați, iar sumele cu care sunt plătiți nu sunt deloc mici.

10.Traducător

Ești avantajat în această perioadă dacă știi cel puțin o limbă străină. Se caută traducători peste tot în mediul online. Cele mai solicitate limbi sunt chineza, engleza, germana, franceza și spaniola.

 

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.