mituri despre videochat

10 Mituri despre industria videochatului

Videochat-ul a fost și va fi în continuare un domeniu foarte bine plătit, un domeniu în care modelele pot câștiga bani mulți, chiar și după puțin timp. Unele zvonuri despre videochat, însă, alungă încrederea celor care își doresc să profeseze în această industrie.

Tocmai de aceea, în articolul de astăzi ne-am gândim să aducem în atenția ta 10 mituri despre industria videochatului! Unele dintre acestea s-ar putea deja să le cunoști.Urmărește-ne până la final, iar mai apoi oferă-ți șansa de a face ceea ce îți place, fără a te uita după părerile celor din jur.

Mai mult decât atât, vei realiza că videochatul este un job ca oricare altul. Totuși, mult mai bine plătit, decât multe alte job-uri din țară. 

Pentru a fi model videochat trebuie să arăți perfect din punct de vedere fizic

 

Multe femei se gândesc că pentru a fi model videochat trebuie să arăți perfect din punct de vedere fizic. Nu este chiar așa! În videochat nu se caută fotomodele! Spre exemplu, noi, cei de la Unicorn Agency, deși promovăm frumusețea, nu ne dorim ca modelele noastre doar să arate bine doar din acest punct de vedere. 

Un model de videochat trebuie să aibă mereu zâmbetul pe buze, să fie pozitiv și inteligent, pentru a putea discuta cât mai multe cu clienții. Mai mult decât atât, cunoașterea unei limbi străine este un avantaj. Aceasta îți poate oferi șansa de a avea clienți din toate colțurile lumii. 

Nu-ți face griji cu privire la nimic! Un studio de videochat profesional va ști mereu pe ce anume să pună accent când vine vorba despre modele.

Meseria este ilegală 

 

Meseria aceasta este ilegală, spun unii! Nu putem decât să-i contrazicem, aceasta fiind unul dintre cele mai des întâlnite mituri despre videochat. Videochatul este un job ca oricare alt job. Astfel, modelele au contract de muncă, la fel ca toți ceilalți care activează în diferite domenii.

Modelele de videochat cu vechime în domeniu se pot bucura, de asemenea, de un pachet salarial complet: asigurări de sănătate și chiar pensie, când va fi nevoie. 

Este bine să se mai rețină și că, pe cartea de muncă, agenția nu va menționa niciodată domeniul de activitate al modelului. De ce? Tocmai pentru a păstra confidențialitatea angajatelor.

Nu există niciun motiv pentru care să nu te gândești serios să iei atitudine în cariera pe care dorești să o urmezi pe viitor!

Reputația va avea de suferit

 

Nu sunt puține doamnele și domnișoarele care se gândesc că începând să activeze în industria videochatului, reputația lor va începe să aibă de suferit! Toate acestea se datorează, însă, unui singur lucru: activitatea de desfășoară exclusiv online, ceea ce ar putea permite accesul diferitelor persoane la informații personale.

Multor viitoare modele de videochat le este teamă că familia sau apropiații vor afla cu ce se ocupă. Ceea ce publicul nu cunoaște este că informațiile sunt foarte bine protejate. Studiourile de videochat asigură în permanență confidențialitatea modelelor. Prin securizarea programelor cu ajutorul cărora se transmit sesiunile video, accesul este permis doar celor care plătesc pentru aceste servicii.

Nu doar noi, ci și multe alte agenții de videochat preferă să lucreze doar cu clienți din alte țări, tocmai pentru ca posibilitatea modelelor de a se întâlni cu o persoană din cercul de apropiați să fie cât mai redusă.

Programul de lucru nu este cel mai favorabil

 

De cele mai multe ori, programul este unul cât se poate de flexibil. Întrucât există persoane care își doresc să activeze în domeniul videochatului încă din studenție, este foarte important ca programul să fie unul care să permită studentelor să se împartă între studii și job.

În acest fel, tinerele care își doresc să se întrețină singure încă din studenție, au posibilitatea de a urma facultatea la care s-au înscris, dar și de a activa în domeniul în care se regăsesc! Poți fi chiar tu una dintre acestea!

Nu este nevoie de studii pentru a lucra într-un studio de videochat

 

Deși foarte des speculat acest lucru, nu este adevărat. Studiourile de videochat serioase vor căuta mereu posibile modele cu studii superioare, care stăpânesc foarte bine cel puțin o limbă străină. 

De asemenea, cunoștințele minime de utilizare a calculatorului sunt esențiale, tocmai pentru că modelele lucrează online, discutând cu persoane din alte țări europene sau chiar din SUA.

Salariul nu este atât de mare

 

Cu siguranță, la fel ca multe alte persoane, și tu te-ai gândit măcar o dată că salariul nu este tocmai atât pe mare pe cât se zvonește. Dimpotrivă! Există modele care intră în posesia unor sume enorme de bani, într-un timp foarte scurt! 

Modelele noastre, spre exemplu, câștigă în medie 12.000 RON/lună. La fel de bine, avem onoarea de a ne mândri cu modele care au atins statutul de VIP în doar 7 luni, încasând peste 300.000$

Încă mai crezi în acest mit? Unicorn Agency este echipa care te poate ajuta să devii dependentă din punct de vedere financiar, atâta timp cât ești dispusă să muncești și să dai dovadă de seriozitate.

Videochat = prostituție

 

Există persoane care afirmă că videochatul, de fapt, înseamnă prostituție. Cei care sunt de această părere, mai mult decât sigur nu au idee despre adevărata însemnătate a cuvântului prostituție.

Videochatul este un job care nu implică niciun fel de contact fizic cu clientul. Și chiar dacă lucrurile ar sta așa și videochatul ar fi echivalentul prostituției, asta ar însemna că acesta este ilegal. Videochat nu înseamnă ilegal, iar despre asta ți-am povestit deja.

Modelele nu își pot desfășura activitatea în același studio

 

Există suficient spațiu pentru modelele de videochat pentru a-și desfășura activitatea în studio? Cu siguranță! Studiourile care-și respectă modelele le oferă acestora camere individuale, spațioase, amenajate astfel încât să se simtă cât mai confortabil aici.

Videochatul este același lucru cu nuditatea

 

Videochatul din prezent a depășit de mulți ani această etapă care implica nuditatea. Întrucât aceasta poate fi găsită peste tot în mediul online, pe site-uri special dedicate adulților, clienții tind să nu o mai caute la modelele de videochat.

Ceea ce caută aceștia sunt persoane pozitive, cu zâmbetul pe buze, cu care să socializeze și să se relaxeze. Mereu, o femeile misterioase sunt, prin ochii bărbaților, mult mai interesante și mai atrăgătoare. 

Videochat fac doar acele persoane care nu au ce face cu viața lor

De ce să crezi că videochat fac doar persoanele care nu au ce face cu viața lor? Videochatul nu este un domeniu în care să activeze toată lumea. Este nevoie de inteligență, de cultură generală, dar și de multe abilități pentru a deveni model de videochat.

Unicorn Agency are traineri profesioniști care te pot învăța tainele videochatului, așa că nu îți face griji cu privire la nimic. Dacă consideri că ești potrivită domeniului, nu ezita să-ți asculți propriile gânduri. 

De ce să nu fii chiar tu următorul model VIP, care să încaseze mii de euro?

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.