Unicorn Agency Blog

ce-spun-modelele-despre-unicorn-agency

Ce spun modelele despre Unicorn Agency

Afla ce ne-au spus Diana, Marina si Alexandra!

Vedem foarte multe reclame si informatii furnizate de catre studio-uri, insa nu foarte multe pareri ale modelelor care lucreaza deja.

Unicorn Agency a intrebat 3 modele ce parere au despre studio si despre industria videochat-ului in general. Citeste in continuare si afla ce ne-au transmis!

Trebuia sa vin mai devreme!

“Nu pot sa cred ca am venit atat de tarziu la Unicorn Agency!” ne-a spus Alexandra. “Am mai lucrat la alte studio-uri inainte, insa nici unul dintre ele nu s-a ridicat la nivelul Unicorn Agency. Mi-am dat seama din prima ca e locul potrivit pentru mine, chiar de la interviu! Totul a fost clar si transparent, s-au pus toate cartile pe fata. Nu am avut nicio surpriza, niciodata, si simt ca aici am libertate pentru ca nu ma constrange nimeni sa fac nimic. Pe langa oameni, mai e o chestie care imi place foarte mult: decorul. Iti inspira doua cuvinte, young si fresh.”

Unicorn Agency a devenit a doua casa

“Pentru mine, Unicorn Agency a deveni a doua casa”, ne spune Marina. “M-am angajat aici acum 10 luni si nu ma asteptam sa intru intr-un colectiv atat de chill si de tanar. Fetele sunt super, iesim mereu la cafea in pauze. Managerii si trainerii sunt super intelegatori si flexibili, m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. De multe ori ajung sa raman aici ore intregi dupa ce am iesit din mediul online, fara sa imi dau seama”.

Siguranta si confidentialitate

Intrebata ce ii inspira studio-ul de videochat Unicorn Agency, Diana ne-a raspuns: “Ma simt in siguranta aici, din toate punctele de vedere. Nimeni nu are acces in cladire, in afara de noi si de echipa de management. Pe langa asta, confidentialitate. Stiu sigur ca nu ma poate vedea nimeni din tara online si ca imaginea mea nu este expusa pe niciunde fara acordul meu.”. Dupa ce ne-a mai povestit cateva lucruri despre cum este sa lucrezi intr-un program de noapte la videochat, Diana ne-a spus ca simte ca in sfarsit este independenta financiar pe deplin.

Acestea sunt doar cateva dintre modelele Unicorn Agency. Dorim sa le multumim Alexandrei, Marinei si Dianei ca au fost de acord sa ne raspunda la cateva intrebari si ca ne-au permis sa le facem raspunsurile publice.

Suntem siguri ca modelele noastre te-au convins. Daca iti doresti si tu sa ai parte de siguranta, confidentialitate si independenta financiara la videochat, te asteptam cu drag la un interviu!

Suna la numarul de telefon 0751124276 si vino la o cafea, la sediul nostru din Centrul Vechi!

1 thought on “Ce spun modelele despre Unicorn Agency”

  1. Pingback: Ritualul de frumusete al modelelor Unicorn Agency

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Postari inrudite