Unicorn Agency Blog

ce-fac-modelele-de-videochat-unicorn-agency-in-timpul-liber

Ce fac modelele de videochat Unicorn Agency in timpul liber

Modelele Unicorn Agency sunt foarte selective in privinta activitatilor din timpul liber.

Acestea considera ca este important sa dedice timp familiei, prietenilor, dar nu in ultimul rand, chiar lor. “Me time” este un concept benefic pentru oricine si presupune, in mare, grija pentru sine, atat mentala, cat si fizica. Haideti sa vedem cu ce se delecteaza modele de top Unicorn Agency.

Timp cu familia

Mediul familial ne ajuta mereu sa ne incarcam bateriile. De fiecare data cand avem o decizie importanta de luat sau pur si simpli vrem sa ne descarcam, apelam la cei care ne-au crescut si care ne-au fost alaturi de-a lungul anilor. Studiile arata ca timpul petrecut cu familia imbunatateste stabilitatea relatiilor cu aceasta, intareste notiunea de valoare a familiei pentru cei mici si contribuie la starea de bine generala prin hranirea sentimentului de apartenenta. Modelele Unicorn Agency inteleg importanta acestui lucru si se asigura ca isi prioritizeaza sarcinile in asa fel incat sa aiba timp sa isi viziteze parintii sau familia extinsa.

Timp cu prietenii

Prietenii sunt defapt, a doua familie. Cercul de prieteni reprezinta familia pe care ne-am ales-o singuri, ne reflecta personalitatea si ne ajuta, printre altele, sa ne relaxam si sa avem mai multa incredere in noi. Prietenii nu sunt oamenii pe care trebuie sa ii impresionam sau sa ii convingem de anumite lucruri. Ei sunt oamenii in care avem incredere, cei cu care putem petrece timp nearanjate si care ne aduc zambetul pe buze la fiecare intalnire. Cele mai multe modele Unicorn Agency nu au un numar foarte mare de cunostinte, ci un cerc relativ restrans si solid de prieteni pe care se pot baza si cu care se bucura de experientele vietii.

“Me time” sau relaxare

Timpul liber trebuie sa contina un element esential si recurent, “me time”. Asa cum au mentionat si modelele Unicorn Agency, “me time” nu are o definitie clara. Sensul conceptului difera de la persoana la persoana, si poate insemna o multitudine de lucruri. Scopul acestui timp petrecut pentru tine este acelasi: relaxare si incarcare de baterii. Pentru unele modele, “me time” inseamna Netflix si o masca de fata, pentru alte modele inseamna un curs de dans latino, iar alte modele Unicorn Agency prefera sa petreaca timp in natura si exploreaza zonele din jurul Bucurestiului. Indiferent de activitatea aleasa, este foarte important sa iti respecti dorintele si nevoile si sa iti asculti instinctul.

Nu uita sa iti faci timp pentru tine si pentru cei dragi! Modelele Unicorn Agency se bucura de un program flexibil care le permite sa faca toate aceste lucruri!

Crezi ca ti-ar placea sa faci parte din familia Unicorn Agency si sa te bucuri si tu de timp pentru tine?

Programeaza un interviu acum scriindu-ne in fereastra din dreapta si vino la sediul Unicorn Agency din zona Piata Iancului!

Te asteptam cu drag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

On Key

Postari inrudite