4 modalitati simple prin care iti perfectionezi limba engleza

Câștigurile din videochat vor fi mult mai mari dacă vei folosi aceste 4 modalități simple de imbunatatire a nivelului de limba engleza.

 

Acum stii cat de important este sa ai abilitatea de a mentine o conversatie in limba engleza pentru a fi un model de videochat de succes. Vei interactiona cu membri din tari une limba oficiala este limba engleza, ii vei putea mentine mai mult in discutie si iti va fi mai usor sa navighezi in mediul online. Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti te va ajuta sa iti imbunatatesti nivelul de limba individual. Cum? Afli mai jos!

1. Seteaza subtitrarea in limba engleza

Cinefilii sunt la tot pasul, iar sansele ca tu sa faci parte din aceasta categorie sunt foarte mari. Am dreptate? Sigur ca da. Asadar, data viitoare cand te asezi confortabil pe canapea si dai play la filmul pe care l-ai ales, schimba subtitrarea din limba romana in limba engleza. Chiar daca limba folosita in film este aceeasi, subtitrarea te va ajuta sa inveti cum se scriu anumite cuvinte si care este topica propozitiei. Mai mult decat atat, vei invata si sensul anumitor termeni sau expresii. Spre exemplu, daca apare o scena in care cineva intreaba “Can you please pass me that apron?”, iar celalalt personaj ii inmaneaza un sort de bucatarie, iti poti da seama imediat ca “apron” inseamna sort de bucatarie. E foarte simplu!

2. Muzica 

Stii melodia aia care ti-a ramas in minte, dar nu o poti fredona pentru ca nu ii stii versurile? Data viitoare cand asculti o piesa in limba engleza de la artistul tau preferat, cauta versurile pe motoarele de cautare online si tradu versurile. Este o metoda foarte usoara si foarte eficienta de acumulare de cunostinte. Stii de ce? Pentru ca inveti ceva ce iti placea deja.

3. Exerseaza cu colegele tale

Cu siguranta si colegelor tale le-ar prinde bine putin exercitiu. Asadar, in pauza de cafea, in loc sa mentineti conversatiile in limba romana ca de obicei, incercati sa vorbiti in limba engleza. Va puteti corecta intre voi si astfel va ajutati reciproc. Un efort colectiv, minim dar sustinut, poate face minuni. Peste doua luni iti vei da seama ca stii mult mai multe lucruri iar nivelul tau conversational a primit un upgrade.

4. Citeste articole online in limba engleza

Gandeste-te la ce te pasioneaza! Poate fi vorba de fashion, beauty sau chiar masini. Indiferent de domeniu, cauta articole despre ce iti place in limba engleza. Daca este nevoie, poti traduce cateva cuvinte online. In plus, inainte sa iti cumperi un articol de imbracaminte sau make-up, citeste-i descrierea in engleza si afla mai multe despre el.

Castigurile din videochat vor fi mult mai mari daca vei folosi aceste 4 modalitati simple de mai sus. Mai mult decat atat, datorita expunerii mari la media si social media din cadru mediului online, iti va fi foarte usor! Iar daca te vei mai intreba vreodata “Cat castig la videochat?”, sa stii ca raspunsul este direct proportional cu efortul depus de tine! Nu uita, ambitia si dorinta de a fi independenta financiar sunt doi motivatori puternici pentru o cariera de succes in videochat!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.