5 carti pe care orice model online ar trebui sa le citeasca

Ca model online, in special unul incepator, este foarte important sa faci cateva cercetari inainte de a te avanta in acest domeniu. In acest fel, nu vei face greseli care iti pot compromite confidentialitatea si securitatea si nu veti te vei lasa influentata de membrii care considera ca este ok sa profite de inocenta ta (exista anumiti membrii care fac acest lucru fetelor noi care nu stiu cum functioneaza site-urile). In plus, iti va fi mult mai usor sa intelegi informatiile care ti se vor prezenta in training, vei avea mai multa incredere in tine si vei castiga sume mari de bani mult mai repede.

Si ce fel mai placut si accesibil de a te informa exista daca nu cartile? Iata cateva materiale de lectura pentru incepatori dar si modele consacrate!
1.“Cam Girl 2.0: Make Boss Money at Home While Keeping Your Panties On”

Cum sa faci bani de acasa fara secretul si rusinea asociate uneori cu notiunea de videochat. Include informatii despre cum sa-ti incepi cariera, de la configurarea tehnica la modul in care sa gasesti un public potrivit tie si sa-l dezvolti, cum sa iti formezi o baza solida de membrii fideli si cum sa faci fata provocarilor zilnice ale jobului de model.

2.“The Mistress Manual: The Good Girl’s Guide to Female Dominance”
O lectura excelenta pentru modelele care lucreaza la categoria fetish, in special pentru dominare. Cartea este de fapt un manual plin de idei grozave, de la modul de a te purta ca dominatrix pana la scene si jocuri de rol pe care le poti incerca cu membrii. Stapana Lorelei Powers, personajul principal al cartii este o adevarata reprezentanta al BDSM-ului, care te va cuceri inca de la primele pagini. O achizitie esentiala pentru orice femeie care doreste sa obtina placerea maxima din a domina barbatii.

3. “Influence”
Influence, cartea clasica despre persuasiune, explica psihologia actului de a convinge oamenii din jurul tau sa spuna mereu „ da ”- si cum sa aplici tehnicile pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Doctorul Robert Cialdini este un experti n campul de influenta si convingere rapida. Cei treizeci si cinci de ani de cercetare riguroasa, bazata pe dovezi, impreuna cu un program de studiu de trei ani despre ceea ce ii determina pe oameni sa-si schimbe comportamentul, au avut ca rod aceasta carte bestseller. Veti invata cele sase principii universale ale convingerii, cum sa le folosesti si cum sa te aperi impotriva lor. Principiile Influentei te vor indrepta catre o schimbare personala profunda si vor actiona ca o forta exceptionala pe drumul spre succesul tau.

4.“ How To MindF**k A Man into Spending, Spoiling, and Sponsoring”
Prezinta povestea unei femei si pasii practici facuti de ea pentru a evolua de la o femeie intretinuta la o femeie care este rasfatata. Cartea ofera un plan concret (atentie, care nu implica nici un fel de activitate sexuala) pentru a convinge orice barbat sa te adore. In plus, este o adevarata declaratie a feminismului, vazut prin prima puterii intrinseci a unei femei de a-si explora senzualitatea, sarmul si inteligenta pentru a obtine ceea ce doreste. Nu mai petrece nopti cu barbati care nu-ti pot oferi o conversatie interesanta, nu mai cauta scuze pentru barbatii frustrati, inceteaza sa faci compromisuri si sa te supui si invata cum sa seduci!

5.“How to Win Friends and Influence People”
„Cum sa castigi prieteni si sa influentezi oamenii” este la fel de utila astazi ca atunci cand a fost publicata pentru prima data, deoarece Dale Carnegie avea o intelegere a naturii umane care nu va fi niciodata depasita. Succesul financiar, credea Carnegie, se datoreaza 15% cunostintelor profesionale si 85% „capacitatii de a exprima idei, de a-si asuma functia de conducere si de a trezi entuziasm in randul oamenilor”. Acest lucru este atat de adevarat in videochat, deoarece jobul tau este, in principal, acela de a oferi suport, conversatie si a lega prietenii virtuale cu oameni din toate colturile lumii . O carte grozava de citit!

Speram ca vei citi cartile recomandate de noi si vei avea o mai buna intelegere a ta, a celor din jurul tau si a ceea ce presupune meseria de model videochat. Daca ai intrebari sau vrei sa stii mai multe despre videochat, te invitam sa ne cunoastem si sa stam de vorba in oricare dintre studiourile Unicorn Agency! Programeaza aici un interviu!
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.