beneficii model online unicorn agency

A fi model online la Unicorn Agency îți aduce numai beneficii

Știai că a fi model online la Unicorn Agency îți aduce, de fapt, numai beneficii? Astăzi îți vorbim despre beneficiile pe care le ai dacă alegi să lucrezi cu noi. Ți le vom comunica pe cele mai importante dintre acestea. Pe restul ne dorim să le afli de una singură.

A fi model online la Unicorn Agency înseamnă a avea câștiguri fabuloase

Suntem corecți și chiar nu ne place să exagerăm. A fi model online la Unicorn Agency înseamnă a avea câștiguri fabuloase. A lucra pe postul de model videochat la Unicorn Agency înseamnă a încasa bani meritați, pe care nu i-ai putea obține în altă parte.

În prezent este foarte greu să găsești un job bine plătit. Majoritatea angajatorilor, chiar și dacă ai studii, oferim un salariu minim pe economie. De ce să te mulțumești cu minimul pe economie? Videochatul este un domeniu ca oricare altul, doar că mai bine plătit.

Pentru a te ajuta să-ți faci o idee despre banii pe care îi încasează modelele noastre o să-ți spunem doar atât: sume cuprinse între 3.500$ și 25.000$. Ce-ai spune să-i încasezi chiar tu?

Cu siguranță ai câteva persoane de la tine din cartier, de la facultate, pe care le invidiezi pentru mașina scumpă cu care se plimbă. De unde crezi că au avut bani să și-o achiziționeze? Tot mai multe doamne și domnișoare aleg să facă videochat!

Este un domeniu criticat, dar care îți poate aduce câștiguri considerabile, dacă nu ții cont de părerile celor din jur. La Unicorn Agency poți avea parte de câștiguri mari, fără ca măcar să simți presiunea vreunui șef. Singurul șef care stă la baza colaborării dintre modele și studio este respectul!

Bani la timp, fără întârzieri

Nu este plăcut să lucrezi și să primești banii cu întârziere, nu-i așa? Ei bine, dacă alegi un job în videochat, dacă alegi să lucrezi cu unul dintre cele mai bune studiouri videochat din București, nu o să ai această problemă.

Unicorn Agency se ghidează după seriozitate, respect și apreciere, motiv pentru care oferă modelelor online banii la timp. De altfel, indiferent de cât de mult timp ai lucra, ai garantat, în fiecare lună, 5.000 lei.

Banii, în acest ritm, nu ar mai trebui să fie o problemă! Considerăm că suntem un studio videochat serios, care face tot ceea ce trebuie pentru a-și motiva modelele să continue să facă carieră în acest domeniu.

Studio modern, de lux

Deoarece ne dorim ca modelele noastre online să se simtă confortabil, punem la dispoziția acestora un studio modern, de lux. Este foarte important pentru noi ca cele care aleg să facă videochat să se simtă în pielea lor.

Condițiile de lucru sunt principalele aspecte care pot determina un model videochat să-și dorească sau nu să vină la locul de muncă. Asigurăm confort, un spațiu modern, special amenajat, dar și aparatură performantă.

Performanța modelelor noastre nu ar fi posibilă fără tot ceea ce am menționat anterior. Ca urmare, dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu plăcut, te așteptăm în echipa noastră. Suntem deschiși la colaborări și ne dorim să vedem cât de determinată ești.

Te vom sprijini din toate punctele de vedere și te vom ajuta să faci carieră din videochat. De ce să nu fi chiar tu un model videochat de top, cu care bărbații să-și dorească să vorbească?

Training și suport constant

Câștigurile mari și condițiile de lucru nu sunt singurele lucruri cărora le oferim prioritate. Dimpotrivă! Toate modelele online Unicorn Agency se bucură de training și suport constant. Prin acestea încurajăm toate doamnele și domnișoarele din echipă. Știm că se poate să faci carieră din videochat, atâta timp cât înveți de la cei mai buni.

Poate că nu cunoști foarte bine limba engleză și întâmpini dificultăți la vorbire. Avem experți în echipă care se pot ocupa de tot. Ba mai mult, te vom învăța tot ceea ce trebuie să știi despre arta seducției și a conversației.

Odată bine stăpânite acestea, modelele încep să prindă încredere în forțele proprii. Nu există piedici pe care să nu le poți depăși, dacă ai echipa potrivită care să te ajute. La Unicorn Agency, respectul și ajutorul sunt la ordinea zilei.

Alege un job de sute de mii de euro/dolari! Alege să faci videochat în cel mai frumos studio videochat din capitală. Îți suntem alături. Te sprijinim și ne dorim să fii următorul model online de top. Cel mai bine plătit job din România îl poți avea chiar tu – cea care citește acest articol.

Așteptăm să ne dai un semn sau să ne vizitezi pentru a-ți putea oferi mai multe detalii. Nu rata șansa de a încasa în contul tău bancar mii de dolari lunar pentru ceea ce îți place să faci! Dacă ești o persoană motivată, zâmbitoare, stăpânești arta conversației și vrei să faci bani mulți într-un timp puțin, așteptăm să aplici pentru un job în videochat.

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.