Ai explorat pagina de cariere la videochat Unicorn Agency?

In vremurile incerte din 2020, Unicorn Agency continua sa ofere locuri de munca.

De la model online videochat la recruiter, avem un numar limitat de pozitii disponibile. Continua sa citesti articolul si afla mai multe despre aceste job-uri sau poti merge direct aici pentru a le analiza in detaliu!

Cateva lucruri despre Unicorn Agency, studio de videochat

Echipa noastra este similara unei familii. Muncim impreuna, planificam, executam si ne bucuram de rezultate impreuna! Suntem mandri sa lucram intr-un domeniu atat de dinamic si de profitabil! Am reusit sa ne extindem foarte mult in ultimii ani, iar de curand ne-am mutat intr-o locatie mai mare pe Str. Magura Vulturului, aproape de metrou Piata Iancului. Suntem foarte bucurosi ca am reusit sa cream o atmosfera prietenoasa si relaxanta in care fiecare dintre noi putem ajunge la performanta.

Model Online sau Video Model

Castigurile in videochat nu sunt un secret, toata lumea stie ca modelele online isi pot cumpara o casa intr-un an. In prima perioada, cea de acomodare, Unicorn Agency ofera noilor modele 5.000 de lei Garantat pana cand se depaseste suma in incasari. De regula, suma este depasita in cateva saptamani. Consideram ca este foarte important ca modelele noastre sa nu mai aiba griji financiare din momentul in care se alatura familiei Unicorn Agency. Daca te intrebi “cat castig la videochat”, “care sunt beneficiile la videochat” sau “care este nivelul de incasari videochat”, modelele noastre iti pot raspunde. Luna trecuta, modelul nostru de top a avut incasari de 11.000 euro, iar un model incepator a castigat 5.400 euro.

Trainer videochat

Trainerii profesionisti Unicorn Agency indruma modelele si sunt alaturi de ele la fiecare pas! Este foarte important, in special pentru un model incepator, sa aiba un indrumator competent si prietenos. Daca esti sociabila, ai experienta in domeniu si vrei sa ajuti si alte fete sa reuseasca, acesta este job-ul pentru tine!

Stiai ca salariul extrem de atractiv al trainerilor de la videochat este acompaniat de un procentaj din incasarile modelelor pe care le indruma?

Alte posturi

Unicorn Agency este in cautare de fotografi cu experienta, recruiteri iscusiti, asistenti manager si make-up artisti! Pentru a aplica, intra pe pagina de cariere a site-ului oficial Unicorn Agency, apasa pe mesajul “Sunt interesata” din dreptul postului disponibil si completeaza cu datele tale! Echipa Unicorn Agency te va contacta in cel mai scurt timp!

Cel mai bun studio de videochat continua sa posteze anunturi de angajare videochat si nu numai, venind astfel in ajutorul tau. Unicorn Agency este locul perfect unde sa iti incepi cariera in videochat. Nu mai astepta! Programeaza chiar acum un interviu!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.