Model online

CÂND ALEGI RĂUL CEL MAI MIC

Ca să fim într-o evoluție constantă și să creștem spiritual/mental/profesional ar trebui să ne comparăm tot timpul cu ce e mai bun. Dar, ce crezi, viața nu e o teorie și trebuie sa ne adaptăm din mers. Când alegi răul cel mai mic se presupune că nici varianta actuală nu ar fi cea mai bună opțiune. Nu întotdeauna este și adevărat.
Dacă vom sta să privim tot timpul videochatul ca pe ceva “ichi” vă dau o veste…sunt lucruri mult mai “ichi” pe lumea asta. Și mai mult decât atât mai distrug și viețile oamenilor.

Un nivel de trai scăzut nu te ajută tot timpul să iei cele mai bune decizii.

Când trăiești într-o țară săracă, care nici nu îți oferă prea multe oportunități de dezvoltare, oamenii încearcă să se descurce singuri.

Din păcate nu aleg tot timpul și cea mai bună variantă. Vezi că Romania este țara care “exportă” cele mai multe victime ale traficului de persoane în Uniunea Europeana. Ca sa nu mai vorbim de prostituție și fete la colț de stradă care încearcă să trăiască cumva de pe o zi pe alta.
Nu prea sună bine, știu. Însă, dacă ai avea totuși posibilitatea să faci ceva care să te ajute să îți ridici nivelul de trai și să nu ajungi într-o situație limită ca cele menționate mai sus? Mi se pare că deja viitorul poate suna chiar bine. Chiar foarte bine dacă luăm în considerare banii care se pot face în industria videochatului, ca model online.

Pentru că majoritatea nu știe exact cu ce se mănâncă această industrie e cumva un subiect tabu. Decât să stăm să îl dezbatem, ori tragem niște concluzii greșite, ori nu vorbim deloc despre el. Sau, mai este și categoria care vorbește foarte mult în necunoștință de cauză. Acel sindrom al “părerologului” cufundat în canapea, care judecă cumva doar așa de plăcere.

Dar dacă stai să te gândești mai bine, videochatul iți oferă șansa unui viitor frumos și curat. Asta dacă nu aspiri cumva la vreun doctorat sau la descoperirea tratamentului împotriva cancerului.
Acum parcă și aud cum va comenta lumea “De când videochatul îți poate oferi un viitor frumos și curat?!” Ei bine, prin comparație, varianta asta nu sună rău deloc. Și hai să fim sinceri, cine suntem noi să judecăm alegerile fiecărei persoane?! Atâta vreme cât persoana are libertatea de a alege ce vrea sa facă, fără nicio altă constrângere, nu văd cu ce ne-ar afecta.
Si ca să încheiem într-o notă mai veselă, când viața îți dă lămâi fă o limonada și răcorește-te.

Ne pasă prea mult de gura lumii și asta ne ocupă tot timpul

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.