joburile viitorului

Care sunt joburile viitorului?

Nu te mai gândi care sunt joburile viitorului. Astăzi suntem aici pentru a-ți vorbi despre unul dintre cele mai bine plătite joburi din România, dar și din afară! Știi deja despre ce este vorba, nu? Model online. Model videochat cu încasări fabuloase lunar.

Luăm fiecare detaliu în parte pentru a-ți face o părere cât mai amplă despre acest domeniu. Datoria noastră, a echipei Unicorn Agency, este de a-ți aduce la cunoștință ce înseamnă videochatul, ce presupune acesta și de ce este atât de cotat în ultima vreme.

Model online în cel mai prietenos studio videochat București

Îți oferim șansa de a fi model online în cel mai prietenos studio videochat București. Știm că îți dorești nu doar să câștigi bani foarte mulți, dar și să găsești o echipă de încredere în care să te integrezi cu ușurință. Suntem acea echipă potrivită pentru tine.

Nu este nevoie să cauți în altă parte. Îți oferim toate condițiile de care ai nevoie într-unul dintre cele mai de lux studiouri de videochat din București. Aceasta este șansa ta de a activa în domeniul care te atrage atât de mult. Este șansa ta de a descoperi tainele videochatului și de a contribui la construirea unei imagini pozitive.

Dacă ți se oferă șansa de a fi model online, alege să profiți de aceasta. Multe domnișoare și-ar dori asta, însă unele nu au calitățile necesare.

Ce calități trebuie să aibă un model videochat?

Un viitor model videochat trebuie să:

Arate bine din punct de vedere fizic – aspectul fizic este primul lucru pe care îl remarcă clienții. Ne dorim ca echipa Unicorn Agency să fie formată în continuare doar din modele cu aspect plăcut. Totuși, mai facem și mici excepții. În acest sens, dacă ești o persoană deschisă, însă vrem să-ți faci câteva modificări estetice, te putem ajuta.

Oferim ajutor modelelor noastre chiar și financiar. Pentru că știm că după anumite intervenții, modelele sunt 100% pregătite pentru a da tot ceea ce au mai bun. Încrederea de sine, chiar dacă nu există uneori, poate fi redată prin prisma unor mici intervenții.

Fie o persoană deschisă – Unicorn Agency colaborează în prezent doar cu persoanele deschise, care au o viziune amplă despre videochat. Dacă ai depășit stadiul de persoană care este de părere că videochatul înseamnă nuditate, atunci așteptăm să ne dai întâlnire.

Vrem să cunoaștem femei și bărbați deschiși, cu viziuni ample despre viitor și despre acest domeniu. Nu ne dorim persoane care cred în mituri și sunt de părere că videochatul este un job ilegal.

Cunoască limba engleză – poate că încă nu știai, însă Unicorn Agency nu are clienți din România. Nișa noastră de clienți este din toată Europa, mai puțin România. De asemenea, modelele au clienți chiar și din SUA.

Este necesar ca viitorul model videochat să știe să vorbească engleza. Nu avem nevoie de dovezi, precum diplomă lingvistică. Este destul să te descurci să conversezi. În lipsa cunoașterii unei limbi străine, îți va fi foarte greu să găsești clienți.

Am optat pentru această variantă, deoarece ne dorim ca modelele noastre să se simtă cât mai libere. În videochat nu există loc de inhibiții sau de teamă. Teama că cineva cunoscut s-ar putea să te descopere. Pentru a evita orice astfel de neplăceri și a asigura modelelor confidențialitate, am ales să lucrăm doar cu persoane din SUA și alte țări din Europa.

Nu îți fie frică să faci videochat! Dacă tot ai ajuns până aici, cu siguranță merită să încerci! Nu ai niciun motiv să-ți fie frică că vreo cunoștință te va descoperi. Iar la Unicorn Agency, confidențialitatea este la ordinea zilei. Este un principiu pe care ne bazăm și-l oferim.

A face videochat înseamnă a te dezbrăca în fața camerei?

Nu! A face videochat nu înseamnă a poza sau a filma dezbrăcată. La Unicorn Agency promovăm foarte mult ideea de videochat non-adult. Desigur, există și videochatul adult care implică și nuditate. Modelele de videochat, însă, aleg ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Nu decidem în locul nimănui, ci oferim șansa fiecăruia de a-și urma instinctul. Ideea ce care mizăm noi este cea de a vorbi cu toți clienții pe care îi ai, fără a trebui să faci vreun act care implică nuditate. Majoritatea clienților îți doresc o femeie cu care să poarte o conversație sinceră.

Mulți dintre aceștia apelează la modele online pentru a se relaxa, a se descărca și a-și oferi șansa de a-și încărca bateriile. Conversațiile sunt sincere, multe dintre ele neavând conotații sexuale.

Jobul viitorului nu este doar despre sex. În esență, acesta nici măcar nu implică un astfel de gând. Ca urmare, dacă stăpânești foarte bine arta conversației, te așteptăm în echipa noastră. Îți oferim șansa de a face parte din comunitatea de oameni care au trecut peste orice mit despre videochat.

Aplică pentru un job stabil, chiar în videochat!

 

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.