confidentialitatea in industria videochatului

Cât de importantă este confidențialitatea în industria videochatului

Ți-am vorbit despre importanța intimității în videochat într-un articol pe care-l găsești aici. Astăzi, însă, discutăm despre cât de importantă de confidențialitatea în industria videochatului. Iar dacă intimitatea ține și de studio și de model, confidențialitatea este în totalitatea responsabilitatea agenției.

Toate modelele Unicorn Agency se bucură de confidențialitate maximă. Asta înseamnă că nu vom divulga nimănui faptul că tu faci videochat. Nu este în interesul nostru să te punem într-o postură proastă în fața familiei, apropiaților și prietenilor. Dimpotrivă, responsabilitatea noastră este de a păstra acest “secret”.

Suntem de părere că modelele care dispun de un nivel de confidențialitate ridicat, au mult mai multă încredere în ele. Și ce înseamnă, în esență, această încredere? Mai multe ore lucrate, mai multe câștiguri încasate.

Știm că-ți dorești să păstrăm totul doar între noi. Și acționăm în consecință, nedivulgând locul tău de muncă nimănui. Vrem ca modelele noastre să nu aibă nicio teamă și să nu se gândească că dacă aleg videochatul, toată lumea va afla.

În acest sens, semnăm chiar și un contract de muncă și un formular prin care conferim siguranță tuturor angajatelor noastre. Și angajaților, desigur. Avem chiar și modele masculine de videochat.

Unicorn Agency este un studio videochat București foarte serios. Nu oferă doar confidențialitate și intimitate, ci și contract de muncă, pentru ca totul să fie legal. De asta te poți convinge când vei veni în studio. Sau poate alegi să faci videochat de acasă?

Important este că nu punem piedici în calea carierei tale de succes. Îți oferim doar sprijin și ne asigurăm că totul este în conformitate cu așteptările tale sau chiar peste acestea.

De ce să alegi Unicorn Agency și nu alt studio de videochat din țară?

De ce Unicorn Agency, studioul de videochat din capitală? Pentru că agenția în sine activează de foarte mult timp pe piață, fiind una serioasă, cu o imagine pozitivă. Până în prezent, nu au existat plângeri la adresa Unicorn Agency.

Toate modelele de videochat s-au declarat și încă se declară mulțumite de colaborarea cu agenția. Confidențialitatea este asigurată, intimitatea de asemenea, iar respectul este singurul șef care are cuvântul.

Ne place să mizăm pe seriozitate. Știm că din moment ce o oferim, o să o și primim la schimb. Dovada vie este chiar performanța modelele online din cadrul studioului. Unul dintre modelele noastre, în mai puțin de șase luni, prin muncă, a atins independența financiară.

Ne-am bucurat? Cu siguranță! Doar face parte din echipa noastră. Suntem mândri de modelele online pe care le-am format prin prisma trainingurilor. Suntem mai mult decât bucuroși că recordurile în domeniul videochatului sunt atinse chiar de către doamne și domnișoare cu contract de model la Unicorn Agency!

Oferim, de asemenea, profesionalism, tratând fiecare model egal. Nu avem preferate și niciodată nu dezavantajăm pe nimeni. Tocmai de aceea, fiecare model primește în medie, lunar, o sumă de 5.000 lei pe care o poate folosi așa cum dorește.

Acesta este salariul minim pe care-l poți încasa la Unicorn Agency. Modelele care fac performanță nu se mulțumesc cu atât. Ele ajung la sume fabuloase, care depășesc de multe ori 25.000$.

Suntem de părere că încrederea acordată angajatelor noastre este cea care-și spune cuvântul de fiecare dată. De aici și performanțele! Când ești sigur de faptul că nimeni nu va afla despre faptul că activezi în videochat, altfel lucrezi. Ești mai încrezător și parcă mai curajos.

Iar pentru a întări acest concept și a demonstra că, într-adevăr, ținem la modelele noastre, ne-am selectat nișa de clienți foarte bine. Nu lucrăm cu persoane din România. Modelele noastre poartă conversații online doar cu acei clienți din alte țări ale Europei sau chiar din SUA.

Prea puține sunt șansele ca cei cu care modelele noastre online discută să fie români. Drept urmare, dacă nimeni nu te cunoaște, nu ai cum să fii descoperită.

Și dacă ești de părere că nu este suficient, îți oferim șansa de a face videochat chiar de acasă. Știm că vrei să te ferești de privirile celor din jur. Înțelegem faptul că s-ar putea să ai multe cunoștințe care să te remarce.

De aceea, poți activa în domeniul videochatului de acasă. Videochatul de acasă este foarte bine plătit și este o variantă pentru care foarte multe modele online optează. În lipsă de timp, această metodă este una dintre cele mai potrivite.

De ce să nu faci videochat deloc, să renunți la visele tale, când poți activa în acest domeniu de acasă? Nu este precum în cazul inginerilor și a altor posturi. A fi model videochat nu înseamnă a te deplasa tot timpul la studioul de videochat.

Dispui de flexibilitate, dar și de confidențialitate. Șansele ca cineva să afle despre tine sunt, în consecință, tot mai mici. Fii încrezătoare în tine, în propriile tale forțe și în abilitățile pe care le deții. De confidențialitate ne ocupăm noi!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.