flexibilitatea la locul de munca

Cât de mult contează flexibilitatea la locul de muncă?

Flexibilitatea când vrei un job nou? La fel de importantă precum confidențialitatea și intimitatea. Vrem să-ți spunem cât de mult contează flexibilitatea la locul de muncă, cum o percepem noi și care este modul în care colaborăm cu toate modelele online.

Precum orice alt aspect, flexibilitatea este esențială. Dacă un job nu este flexibil, acesta te poate priva de la foarte multe lucruri. În videochat, însă, lucrurile stau puțin diferit față de alte domenii. Dacă alegi să fii model videochat, alegi indirect un program flexibil.

A lucra în cadrul Unicorn Agency înseamnă a te bucura de un orar de muncă creat de tine. Și-ți spunem și de ce oferim această libertate. Ni se pare foarte important ca modelele să-și dorească să facă videochat de plăcere. Fie de acasă, fie de la studio.

Odată deținută această libertate, îți poți face un program în funcție de timpul pe care-l ai la dispoziție. Asta înseamnă că la Unicorn Agency avem în echipă nu doar doamne care fac videochat. Dimpotrivă, cele mai multe modele online sunt domnișoare. Domnișoare care încă sunt la facultate.

Când ești student este foarte greu să-ți găsești un job. Videochatul oferă o altă perspectivă despre muncă și oferă șansa tuturor modelelor de a munci în funcție de timpul pe care-l au la dispoziție. Doar așa se pot împărți eficient între facultate și job.

În cazul în care ești studentă, ești o fire pozitivă și știi să vorbești limba engleză, așteptăm să aplici pentru un job în videochat. Cine știe, poate videochatul chiar este pentru tine. Majoritatea modelelor pe care le avem nu s-au gândit niciodată că o să le placă atât de mult să facă videochat. Iată că, însă, lucrurile se mai schimbă pe parcurs.

Ce înseamnă flexibilitate la locul de muncă?

Am stabilit încă de la început că flexibilitatea la locul de muncă este echivalentul libertății. Un model videochat îți poate face programul de unul singur. Dacă astăzi ai la dispoziție cinci ore în care poți lucra, acestea sunt bine venite.

Videochatul este, practic, acel domeniu care îți permite să lucrezi atât part time, cât și full time. Totul depinde de cât timp ai și de cât de mulți bani îți dorești să încasezi.

De asemenea, acest domeniu de activitate îți permite să lucrezi de acasă. Cum îți sună ideea de a face videochat de acasă? Nu trebuie să te deplasezi la studio pentru a putea munci. Îți oferim libertatea de a face videochat chiar din camera ta.

Pentru multe modele online, acest aspect este extrem de important. Multe dintre ele nu pot face videochat decât de acasă. Dacă nu poți veni la studioul nostru din București, înseamnă că nu poți munci? Nicidecum!

Nu punem nicio barieră în calea modelelor. Performanța se poate face din orice loc. Nu doar de la studio, nu doar de acasă!

Iar când timpul îți permite, poți, desigur, să vii la studio, chiar dacă ai făcut în trecut videochat doar de acasă.

În cazul în care optezi pentru videochatul de acasă, nu uita să te asiguri de faptul că deții o aparatură de calitate. Pentru clienți, calitatea videoclipurilor și imaginilor este foarte importantă. Evită orice problemă și încearcă să investești într-un laptop sau un computer de calitate!

La studio îți pune la dispoziție toate acestea. Aparaturii performante i se adaugă și mediul plăcut, camerele perfect decorate, dar și luminile. Tu decizi, însă, ce este mai potrivit pentru tine. Flexibilitatea este de partea ta. Ai dreptul de a alege, chiar dacă ești în primele zile sau luni de activitate.

Dacă am un job flexibil înseamnă că încasez bani mai puțini?

Aceasta este una dintre cele mai des adresate întrebări. Și îți spunem și răspunsul. Nu există un adevăr general valabil. Pentru unele modele, flexibilitatea este echivalentă nu ore mai puține de lucru. Alte modele văd flexibilitatea ca pe o oportunitatea.

Oportunitatea de a munci mai mult, în lipsa unui program fix de muncă. Există modele online care își doresc că muncească mai mult. Nu opt și nu zece ore. Mai mult de-atât! Le putem opri? Cu siguranță nu!

Pentru ele, programul flexibil vine la pachet cu mult mai multe încasări. Cu cât lucrezi mai mult, cu atât poți purta conversații cu mai mulți clienți. Mai mulți clienți, de cele mai multe ori, înseamnă bani mai mulți.

De ce să nu profiți de această ocazie și să optezi pentru postul de model online? Te așteaptă doar beneficii în domeniu. Unicorn Agency îți este, de asemenea, mereu alături pentru orice nelămurire. Ca urmare, așteptăm cu drag să ne contactezi pentru a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie.

O carieră de succes nu se construiește printr-un program de lucru fix. Succesul, din punctul nostru de vedere, este dependent de flexibilitate și libertatea de a alege. În videochat tu alegi cât lucrezi și de unde lucrezi!

 

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.