Cati bani se fac la videochat Non-Adult

Ce inseamna videochat non adult?

Ai mai auzit termenul acesta, insa nu a fost niciodata clar ce inseamna cu adevarat. Se castiga la fel de mult ca la videochat adult? Care este diferenta intre videochat non adult si videochat adult? Unicorn Agency iti va dezvalui toate secretele industriei si iti va detalia diferenta dintre castiguri, atitudine si atmosfera!

Nuditatea este interzisa!

Cea mai mare diferenta intre videochat-ul non-adult si cel adult este aspectul nuditatii. Modelele de videochat non-adult nu ajung niciodata la nuditate, aceasta fiind complet interzisa! Ideea este similara cu streaming-ul live pe Instagram, Facebook sau apelurile video cu prietenii. In acelasi timp, este cunoscut faptul ca modelele de videochat non-adult au incasari mai scazute decat celelalte modele.

Ce se intampla mai exact?

Odata ce un model este online, aceasta incepe discutii cu membri pe diverse teme, discutii fara tenta erotica. Din acest punct de vedere, este foarte important ca modelele sa aiba cunostinte dezvoltate de limba engleza, franceza sau alte limbi straine. Scopul unui model de videochat non-adult este sa mentina membri activi cat mai mult in sesiuni private prin intermediu conversatiilor interesante si al farmecului personal.

O zi din viata unui model de videochat non-adult

Maria, unul dintre modelele noastre de top la categoria non-adult, ne-a povestit cum se desfasoara o zi din viata ei la studio.
“Ajung la studio, acum ne-am mutat pe strada Magura Vulturului, si imi fac imediat o cafea. Astept sa vina cateva colege si stam cam 15 minute la povesti. Si ele sunt modele la categoria non-adult si mai discutam despre experientele noastre din zilele trecute. Apoi, imi aplic un machiaj soft, nimic foarte extravagant. Asta depinde de zi, uneori stau si jumatate de ora cu o paleta de farduri in oglinda, daca ma simt creativa. Mie imi place sa fac asta singura, am facut cateva cursuri de make-up. Imi aleg o rochita draguta si confortabila si ma asez in fata calculatorului. Online, sunt deja cativa membri care ma asteapta si carora le face placere sa stam la povesti. Nu este foarte usor, trebuie sa vorbesc constant in limba engleza si sa am mereu vorbele la mine. In afara de asta, e destul de chill. Adica nu mi s-a intamplat niciodata sa plec suparata de la studio sau mega obosita. Cred ca e cea mai buna colaborare pe care am avut-o pana acum!”

Maria este model de videochat non-adult de aproximativ un an, iar incasarile ei lunare sunt in regimul catorva mii de euro.

Asadar, acum stii ce inseamna videochat non-adult si care este nivelul de venit pe care ti-l poate aduce. Crezi ca ti-ar placea si tie sa castigi cateva mii de euro lunar? Programeaza un interviu acum sunand la numarul de telefon 0751124276 si devino noul nostru model de top la categoria videochat non-adult!

Te asteptam in noua noastra locatie de pe Strada Magura Vulturului, foarte aproape de statia de metrou Piata Iancului.

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.