ce inseamna videochatul

Ce este videochatul?

Află de la echipa Unicorn Agency ce este videochatul, de ce ar fi cineva atras de acesta și de ce tot mai multe tinere se îndreaptă înspre acest domeniu de activitate.

Am ales acest topic, tocmai pentru că știm cât de multe mituri există despre videochat. Asociat nu doar în trecut, ci chiar și acum cu multe lucruri, videochatul este un domeniu de activitate ca oricare altul. Controversele vin, însă, din partea celor care știu cât de substanțiale sunt câștigurile dacă faci videochat.

Nu doar în România, ci peste tot în lume, se trăiește sub aceleași acoperiș. Ce vrem să spunem cu asta? Toată lumea este de părere că banii mulți nu vin din surse cinstite. În esență, însă, lucrurile stau cu totul diferit.

Pentru că există aceste percepții eronate, vrem să-ți spunem cu exactitate ce este videochatul. Să îți explicăm ce implică, de fapt, acesta și cum stau lucrurile.

Promovăm ideea de videochat la nivel național și internațional, gândindu-ne că putem veni în ajutor celor care își doresc un job serios. Videochatul îți oferă această șansă. Iar dacă ești studentă, ambiția și dorința de muncă de care dispui te pot propulsa mai departe. Asta este ceea ce căutăm.

Videochatul adult VS videochatul non-adult

Pentru a înțelege mai bine conceptul de videochat, vrem să te ajutăm să faci o distincție între acestea. Există două tipuri diferite de videochat. Unul este cel adult, iar celălalt este videochatul non-adult, care nu implică niciun fel de nuditate.

Unicorn Agency și-a propus să meargă în direcția videochatului non-adult. Dar ce implică acesta, dacă nu nuditate?

Videochatul non-adult, pe lângă faptul că interzice complet nuditatea, promovează arta conversației. Modelele de videochat, așadar, trebuie să stăpânească foarte bine arta conversației pentru a se descurca într-un domeniu ca acesta.

Pe de altă parte, considerăm relevantă și frumusețea, respectiv inteligența. A face videochat nu înseamnă doar a arăta bine. Modelele trebuie să cunoască foarte bine o limbă străină. De preferat engleza, deoarece este o limbă internațională.

Ba mai mult, Unicorn Agency își selectează clienții. Lucrăm doar cu cei din afara României. Vizăm țările din Europa, dar ne îndreptăm și înspre clienții din SUA. De ce? Pentru a evita orice neplăcere. Pentru a nu pune modelele în postura de a fi nevoite să comunice familiilor domeniul în care activează.

Diferența dintre cele două tipuri de videochat este enormă. Alege, însă, partea care te atrage cel mai mult. La Unicorn Agency avem modele care încasează sume uriașe de bani. Astfel, dacă nu te-ar deranja să ai un venit cuprins între 3.500$ și 25.000$, dă-ne de știre! Avem locuri disponibile în videochat pentru tine.

Plătește cineva pentru a sta de vorbă cu un model videochat?

Alții s-ar putea să întrebe dacă cineva chiar plătește pentru a sta de vorbă cu un model videochat. Răspunsul este cât se poate de clar. Da! Există persoane care simt nevoia de a se deschide în fața cuiva.

Modelele de videochat se descurcă foarte bine nu doar la vorbit, ci și la ascultat. Acesta este principalul motiv pentru care mulți bărbați sau chiar femei apelează la un model videochat.

Singurătatea este principalul inamic al multora. Singurătatea este cea care încurajează multe persoane să se îndrepte înspre modelele de videochat. Pentru interesul pe care acestea îl arată, dar și pentru dorința de a conversa și a afla ce se află în spatele tristeței și gândurilor unui client.

Clienții aleg modelele nu pentru nuditate. Simpla dorință de a vorbi și de a fi ascultat este cea care îi determină să nu fie introvertiți, ci să-și comunice gândurile.

Cât despre cerere serviciilor de videochat, ei bine, aceasta este tot mai mare. De ce? Pentru că este mai ușor să se refugiezi în mediul online. Este mai simplu să vorbești cu o persoană care este acolo pentru tine să te asculte, ci nu să te judece.

Mediul online a devenit un mediu în care tot mai multe persoane se refugiază. Iar modelele de videochat sunt perfecte pentru cei care, într-adevăr, au nevoie de cineva.

Unicorn Agency tratează cu seriozitate această activitate. Tocmai din acest motiv, este studioul care are în spate persoane serioase și dedicate. Iar pentru a asigura confort modelelor noastre, am amenajat totul corespunzător.

Agenția noastră se numără printre cele mai bune agenții de videochat din capitală. Condițiile de lux, mediul plăcut, dar și aparatura performantă te vor motiva să îți dorești să activezi în videochat pe cât de mult posibil.

Și chiar dacă nu este atât de ușor să fii model videochat, condițiile în care îți desfășori activitatea te ajută.

Nu uita că videochatul este o meserie ca oricare alta. Pentru a lucra în acest domeniu ai nevoie de dedicare, seriozitate și nu în ultimul rând tărie. Tăria de a trece peste ceea ce spun cei din jur și a-ți urma visul de a deveni model videochat! Te așteptăm la unul dintre cele mai serioase studiouri de videochat!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.