job in industria videochatului

Ce implică un job în industria videochatului?

Numărându-se printre cele mai bine plătite domenii de activitate, videochatul a luat amploare în România în ultimii ani. Și totuși, ce implică un job în industria videochatului? Cu siguranță ești curioasă să afli toate detalii. Ți le vom furniza pe toate, tocmai pentru a înțelege mai bine dacă ești sau nu potrivită pentru job-ul de model videochat.

Videochatul a fost un subiect tabu mult timp. Recunoaștem că și în prezent există o mulțime de mituri despre acest domeniu. Dacă vrei să vezi care sunt acestea, citește articolul de aici pe care l-am pregătit pentru tine. (aici)

Cu toate acestea, videochatul este despre seriozitate și dorință de cunoaștere. Videochatul este despre pasiunea de a vorbi cu oameni, de a lega relații cu clienții pentru eventualele colaborări viitoare. Videochatul este despre bani mulți în timp relativ scurt!

Ai nevoie de un studio videochat serios

Pentru a-ți putea desfășura activitatea așa cum dorești, ai nevoie de un studio videochat serios cu care să colaborezi. Unicorn Agency îți stă la dispoziție oricând!

Ne dorim să oferim șansa de a lucra într-un studio de lux persoanelor care își doresc cu adevărat să activeze în acest domeniu. Dacă ești studentă sau ai timp liber la dispoziție, te așteptăm în echipa noastră. Vrem să construim o echipă puternică, doar din modele videochat care pot face performanță.

Crezi că te numeri printre persoanele serioase, dornice de a face carieră din videochat? Îți oferim seriozitate, dar și toate condițiile necesare pentru a-ți desfășura activitatea. Unicorn Agency te propulsează înspre o carieră la care ai visat.

Fără o echipă serioasă, însă, aproape nimic nu este posibil. Tocmai de aceea, oferind seriozitate, așteptăm la rândul nostru seriozitate din partea viitoarelor modele.

Câștiguri fabuloase pe care le poți încasa lunar

Videochatul este renumit, în special, pentru sumele de bani mari pe care modelele le încasează. De ce să nu fi chiar tu persoana care încasează lunar sume fabuloase de bani?

Modelele Unicorn Agency câștigă lunar sume cuprinse între 3.500$ și 25.000$, ceea ce nu este deloc puțin. Iar dacă nu există performanță, ai șansa de a câștiga lunar până la 5.000 lei. Nu doar acesta este motivul pentru care ar trebui să alegi o carieră în videochat.

Unicorn Agency caută doamne și domnișoare care să dea dovadă de seriozitate, să fie pozitive, dar și să stăpânească foarte bine arta conversației și o limbă străină. Engleza este un criteriu de bază. Trebuie să o cunoști pentru a putea conversa cu viitorii clienți.

Dacă încă nu știai, prea rare sunt momentele când modelele noastre online au de-a face cu români. Majoritatea clienților sunt din alte țări ale Europei sau chiar din America.

A fi model online înseamnă a avea încredere în tine

Știai că cei mai mulți bani îi poți câștiga dacă ai încredere în tine? În esență, videochatul mizează foarte mult pe acest aspect. Acesta este și motivul pentru care unele modele încasează sume foarte bani de bani. Pentru că având încredere în ele, țin situația foarte bine sub control și își fac job-ul de minune.

Ai încredere în tine, în aspectul fizic și abilitățile tale? Nu uita să ne contactezi pentru că ne dorim să te cunoaștem. Videochatul are nevoie de persoane ca tine. Îți oferim chiar și șansa de a face videochat de acasă. Ai posibilitatea de a alege unde vrei să lucrezi. Dacă vrei să faci videochat de acasă sau din studioul nostru din capitală, este alegerea ta!

Libertatea pe care o oferim modelelor este dependentă de seriozitatea de care noi și acestea dau dovadă. Orele de lucru se pot face și de acasă. Contează doar să-ți dorești să ai clienți mulți, pentru a-ți dubla sau chiar tripla șansele de câștig.

Dacă alegi să colaborezi cu noi îți vom oferi:

Șanse mari de câștig încă din prima lună – poți încasa suma minimă de 5.000 lei/lună, însă poți ajunge la câștiguri care depășesc 25.000$

Confidențialitate – dacă nu îți dorești să te expui, îți respectăm decizia. Avem, de asemenea, obligația de a păstra detaliile doar pentru noi, fără a le face publice. Dacă nu vrei să fii descoperită și nu vrei să spui nimănui ce meserie practici, contează pe noi. Suntem echipa care nu va furniza nicio informație nimănui fără permisiunea ta.

Profesionalism – Unicorn Agency este un studio București profesionist, care îți oferă șansa de a performa chiar din primele luni de activitate. Poți conta pe echipa noastră oricând, deoarece suntem mereu la dispoziția ta.

Nu uita că totul se desfășoară legal. Am repetat și o să mai repetăm faptul că videochatul este un domeniu de activitate ca oricare altul. Modelele de videochat au contracte de muncă și se bucură, de asemenea, de toate facilitățile care vin la pachet cu încheierea unui contract de muncă.

Acum că știi totul despre videochat poți alege să-ți începi activitatea într-unul dintre cele mai bine plătite domenii din România.

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.