Ce inseamna confidentialitate la videochat in cadrul Unicorn Agency

Cu toate ca multe fete au tendinta de a aplica de fiecare data cand vad un anunt de angajare videochat, majoritatea se abtin. Motivul principal pentru care fac asta este confidentialitate la videochat. Domeniul acesta este in continuare la stadiul de tabu in Romania, cu toate ca suntem cam pioni mondiali in industrie. Nu ar trebui sa ascunzi faptul ca ai ales o cariera care iti aduce foarte multe beneficii. In realitate, daca nu doresti sa afle nimeni ca esti model online, NU va afla nimeni. Cum? Citeste in continuare si vei afla ce inseamna confidentialitatea pentru Unicorn Agency.

Romania nu are acces profilul tau de model

Nu iti face griji! Nicio persoana din Romania nu va avea acces la camera ta web sau la profilurile tale de model. Prin intermediul unor setari, tuturor telefoanelor sau PC-urile cu IP de Romania le este interzis sa acceseze site-urile pe care tu vei intra live. Asadar, vei putea naviga internetul linistita, stiind ca niciunul dintre apropiatii sau cunoscutii tau nu te pot detecta online.

Studio-ul nu te constrange

Unicorn Agency nu te va constrange niciodata sa iti afisezi personalitatea de model pe retele de social media oficiale, indiferent de format. Nu vei aparea pe materiale promotionale sau site-ul oficial fara acordul tau. Daca tu iti vei dori sa fii una dintre modelele reprezentative Unicorn Agency, va fi in totalitate alegerea ta! Noi te vom sustine indiferent de alegere. Nu uita ca in 2020 nu mai permitem oamenilor sa ne judece! Ne luam viata in propriile maini si ne asumam orice decizie.

Confidentialitate la videochat prin acces restrans

In studio nu au acces persoanele straine. Singurele care pasesc pragul studio-ului sunt modelele impreuna cu trainerii, managerii si in general, personalul studio-ului. Asadar, nu vei avea niciodata surprize. Poti intra linistita si te poti plimba in studio-ul de videochat fara nicio problema. In locatie are acces doar personalul autorizat.

Preventie eficienta si preferinte personale

Avem o experienta de 11 ani, iar in tot acest timp, niciun model din cadrul Unicorn Agency nu a fost recunoscut. De-a lungul timpului am colaborat cu sute de modele de top a caror identitate nu a fost dezvaluita niciodata de catre studio. In acelasi timp, an colaborat cu modele online care nu aveau absolut nicio problema sa vorbeasca despre asta sau sa se expuna. Consideram ca fiecare varianta este o preferinta personala pe care noi, Unicorn Agency, o respectam in orice situatie.

Valorile celui mai bun studio de videochat din Bucuresti sunt simple: respect, profesionalism si confidentialitate. Daca iti doresti si TU sa te bucuri de confidentialitate la videochat in totalitate si sa castigi sume pe care nu le-ai mai castigat pana acum, lasa-ne un mesaj in fereastra de chat!

Programeaza un interviu si devino membru al echipei Unicorn Agency!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.