cum-a-reusit-modelul-nostru-de-top-amber-willis-unicorn-agency

Cum a reusit modelul nostru de TOP, Amber Willis

“Eu vreau sa fac bani!” – Amber Willis

Modelul nostru de TOP a depasit record dupa record in incasari. Povestea si performanta ei sunt motivele pentru care din ce in ce mai multe modele aleg sa vina la Unicorn Agency. Citeste in continuare si afla cum a reusit Amber Willis sa treaca pragul de 1 MILION DE DOLARI!
Amber Willis a ajuns la studio cu ambitii si planuri foarte mari. Scopul ei principal era sa castige cat mai multi bani si sa ajunga in TOP. Determinata si perseverenta, Amber si-a indeplinit visul, insa au asteptat-o cateva obstacole la inceput!
In primele luni, modelul a castigat sume foarte mici, intre $300 si $400. In scurt timp, ambitia si-a spus cuvantul, iar in lunile urmatoare castigurile au inceput sa creasca pana la $2.000-$3.000.

Primul obiectiv: indeplinit!

Modelul de top nu s-a descurajat, iar cresterea in incasari a devenit vizibila de la saptamana la saptamana, Amber ajungand la sume de $7.000-$10.000. Dupa doi ani, ea si-a indeplinit primul obiectiv si si-a achizitionat primul apartament in Capitala. Amber Willis nu s-a oprit aici! In urmatorul an si-a achizitionat un penthouse! Modelul nostru de TOP are o calitate rara: practicalitatea. Amber a inteles valoarea imobilelor, a deslusit secretele investitorilor si a actionat cu curaj! In prezent, ea este mandra detinatoare a 4 sau 5 apartamente in centrul si in jurul Bucurestiului. Se gandea sa isi cumpere si o masina, insa ii este frica sa conduca si a renuntat la idee. Chiar daca o masina scumpa este visul multor modele online, achizitionarea acesteia nu a reprezentat un scop pentru Amber. 

Unicorn Agency alaturi de Amber Willis

Cu ajutorul studio-ului, staff-ului cu experienta si relatiei bune cu echipa de management, in 5 ani de la inceperea colaborarii, Amber Willis a depasit pragul de 1 MILION DE DOLARI si a devenit Million Dollar Baby. Crezi ca s-a oprit aici? NU! Amber si-a deschis propria afacere, iar in prezent, ea este singurul model online CEO cu o cifra de afaceri mai mare decat incasarile online!


De la incasari de $300 pe luna pana la statutul de Million Dollar Baby, Amber Willis a reusit sa isi depaseasca telurile si sa isi seteze altele mai inalte de fiecare data. Acum, modelul de TOP este un exemplu pentru toate modelele studio-ului Unicorn Agency!
Iti doresti si tu sa urmezi drumul Amber Willis si sa bati record dupa record in incasari? Programeaza acum un interviu cu Unicorn Agency sunand la numarul de telefon 0751124276!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.