Despre videochat - Intrebari frecvente videochat

Afla de la Unicorn Agency totul espre videochat! Te gandesti sa lucrezi ca model videochat? Atunci suntem sigure ca ai o multime de intrebari despre videochat, ce castiguri poti avea sau coditiile de angajare. Raspundem mai jos celor mai frecvente intrebari pe care le auzim la interviuri sau pe care le-am avut si noi atunci cand eram incepatoare.

Despre videochat: Ce trebuie sa faci ca model videochat?

In studioul nostru NU trebuie sa faci lucruri care nu-ti plac sau nu te fac sa fii confortabila. Esti un model independent, deci tu decizi ce fel de abordare vei avea in fata camerei web. In timpul trainingului vei discuta cu trainerita ta despre site-urile pe care lucrezi, vei invata cum sa ai privaturi lungi fara sa fie nevoie sa oferi showuri nude si veti gasi impreuna strategii care te avantajeaza si te ajuta sa ajungi la castigurile dorite! Exista modele care ofera showuri nude, modele care se concentreaza pe conversatie, sau modele care le imbina pe ambele. Iti povestim mai multe in cadrul unui interviu!

Trebuie sa arat intr-un anume fel? Daca sunt mai plinuta sau nu am 90-60-90, pot castiga sume mari de bani?

Masurile, kilogramele sau inaltimea ta nu sunt importante nici pentru noi nici pentru site-urile de videochat! In schimb, este foarte important sa ai un aspect fizic ingrijit si sa-ti pui in evidenta trasaturile prin tinute, accesorii si un look care te avantajeaza!

Despre videochat non-adult. Pot castiga bani si la non-adult?

Depinde. Sectiunea non-adult nu este una foarte populara pe site-urile de videochat si foarte putine dintre modelele care lucreaza in aceasta categorie au castiguri peste 1000$/luna. Ca model non adult cerintele sunt mult mai mari: va trebui sa vorbesti engleza la perfectie, sa ai un aspect fizic impecabil, sa ai o cultura generala bogata…asta pentru ca oamenii vor plati doar pentru a discuta cu tine! Mai multe detaliid espre videochatul non adult poti afla aici !

Cat pot castiga in prima luna?

In general, daca vorbesti engleza la un nivel minim conversational, ai grija de imaginea ta atunci cand esti logata, te prezinti la toate turele pe care ti le alegi si asculti sfaturile trainerilor, poti avea incasari aproximative de 2.000$ inca din prima luna. Incurajam modelele noastre sa trateze videochatul ca propriul lor business. Cu cat lucrezi si te implici mai mult, cu atat castigurile tale vor creste. Daca esti foarte serioasa si muncitoare in primele 3-4 luni de activitate, te vei putea relaxa apoi pentru ca vei avea vizibilitate pe site-uri si rating-uri foarte bune!

Daca afla cineva ce fac?

Videochatul nu ar trebui sa fie un subiect tabu, dar respectam dreptul tau la intimidate si confidentialitate! De aceea, site-urile cu care lucram nu sunt accesibile din Romania, vei folosi un nickname online si nu datele tale reale, nu publicam imagini cu tine in afara site-urilor cu care colaborezi, iar contractul cu noi este unul complet confidential. Avem un intreg department IT care monitorizeaza in permanenta conturile tale pentru a ne asigura ca nu esti vizibila pentru vizitatorii din Romania si ca nu apar scurgeri de informatii sau imagini cu tine pe alte site-uri.

Afla mai multe despre videochat programand un interviu cu echipa Unicorn Agency!

Speram ca am raspuns celor mai frecvente intrebari pe care le ai despre videochat. Iti stam la dispozitie 24/7 pe chat-ul din coltul stanga jos al ecranului, unde poti discuta live cu echipa Unicorn Agency, poti programa un interviu sau ne poti adresa intrebarile tale! Alternativ, ne poti contacta aici!

Best Romanian Cam Studio 2021 Unicorn Agency Angajari Studio Videochat Bucuresti

Best Romanian Cam Studio

Unicorn Agency a câștigat premiul Best Romanian Cam Studio 2021. Adică am fost aleși drept cel mai bun studio de videochat din România.

Read More »