Cum ar arata pagina ta de Instagram daca ai fi model de videochat

De cele mai multe ori, pozele de pe profilul de Instagram ne reflecta personalitatea, stilul de viata si nivelul de dezvoltare personala.

Aruncand o privire pe pagina unei persoane, ne este foarte usor sa identificam ce hobby-uri are, ce stil vestimentar indrageste, dar si daca este fericita sau nu. Crescand intr-o era proeminent digitala, orice posesor de telefon smart detine si un cont de Instagram. Sansele ca tu sa citesti acest articol de pe telefon sunt foarte mari. In acelasi timp, ai in background profilurile de social media deschise. Citeste in continuare si descopera cum ar arata pagina ta de Instagram daca ai fi model Unicorn Agency.

Poze din vacante in destinatii exotice

Da, modelele de videochat isi pot permite orice, chiar si cele mai exotice destinatii din lume! Poze panoramice din Bali, Sri Lanka, Mauritius, Maldive sau Bora Bora si story-uri de la plaja, la tine in telefon! Te vei putea bucura de mancarea locala si te vei intoarce purtand haine de in sau de bumbac realizate manual de femeile locului. Pagina ta de Instagram va fi plina de postari din cele mai bine cotate club-uri de pe insule cu prietenele tale cele mai bune si de pe vapoarele la bordul carora veti explora marea sau oceanul. Toate acestea vor fi live pe pagina ta!

Postari Balenciaga & Chanel

Stii cine isi va achizitiona cele mai noi accesorii de la cele mai mari case de moda? Chiar tu. Odata ce vei deveni model de videochat iti vei putea permite sa iti completezi colectia si cu piesele clasice precum Chanel 2.55 sau Balenciaga Ghost Shoulder Bag. Gusturile difera de la femeie la femeie, insa un lucru e sigur: casele de moda consacrate isi vor mentine valoarea peste ani si ani. Din ce in ce mai multe modele de videochat incep sa inteleaga faptul ca gentile de designeri sunt, defapt, o investitie. Pe langa frumusetea si calitatea gentilor, acestea isi mentin valoarea in pret, iar multi oameni de afaceri compara colectiile de genti de designeri cu investitiile in actiuni.

Story la Reprezentante Auto

Unul dintre cele mai mari avantaje ale modelelor de videochat este faptul ca isi pot permite orice, oricand. Suna destul de bine, nu-i asa? Multe dintre acestea aleg sa achizitioneze in primele luni o masina care sa le reprezinte personalitatea, o masina in care sa se simta confortabil si pe care sa o poata conduce cu usurinta. Asadar, modelele de videochat Unicorn Agency viziteaza diverse reprezentante auto pana gasesc “the one”. Mercedes, Audi, Ferrari, le vedem mereu logo-ul pe story-urile modelelor Unicorn Agency.

Nu uita sa ne dai un tag! Acum ca stii cum ar arata pagina ta de Instagram daca ai deveni un model de videochat Unicorn Agency, programeza un interviu!

In plus, ne-am schimbat locatia! Acum suntem foarte aproape de statia de metrou Piata Iancului, pe strada Magura Vulturului! Nu ezita sa ne scrii!

Te asteptam cu drag!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.