modelele-de-videochat-in-pandemie-si-au-cumparat-case

Modelele de videochat in pandemie. Si-au cumparat case?

Urmarind modul in care evolueaza lucrurile in Romania, ne-am dat seama ca posibilitatea instalarii unei noi stari de urgenta nu este exclusa. Restaurantele se inchid din nou, toate activitatile de interior sunt interzise, iar o oamenii sunt nevoiti sa poarte masti de protectie, atat in magazine, autobuze, institutii, cat si in public. Cu siguranta telefoanele tuturor au sunat zilele acestea cu mesaje de informare din partea statului roman. Cum ne va afecta economia toata aceasta situatie?

Intrebarea pe buzele tuturor este defapt: “Cum ma va afecta pe mine aceasta situatie?”

Cele mai inalte incasari din istorie – videochat

Haideti sa aruncam o privire in trecut si sa vedem ce s-a intamplat in primul val al pandemiei. Unicorn Agency a inregistrat cele mai mari incasari de la infiintarea studio-ului, in urma cu mai mult de un deceniu.

Toate site-urile pe care sunt inregistrate modelele de videochat au avut de 3 ori mai mult trafic in timpul pandemiei. In plus, stiai ca Unicorn Agency dispune de tehnologia necesara pentru a permite modelelor sa fie online pe mai mult de 7 site-uri in acelasi timp? Acestea sunt 7 surse de venit concomitent.

Modele de videochat, incasari triple

Fiecare model de videochat Unicorn Agency si-a surprins contul bancar cu de 3 sau 4 ori mai multi bani in perioada Martie-Mai. Majoritatea oamenilor din intreaga lume au fost nevoiti sa ramana in case si au petrecut foarte mult timp online. Socializarea ne-a lipsit tuturor, iar astfel s-au fidelizat multi membri. Modelele de videochat din capitala s-au aflat in aceeasi situatie, alaturi de noi. In baza restrictiilor, au petrecut cel mai mult timp in interior si au stat online. Cred ca ai facut si tu acelasi lucru in timpul pandemiei, nu-i asa?

La finalul lunii mai, un model de TOP a castigat $47.000 (suma acumulata in timpul lunilor Martie, Aprilie si Mai).

Videochat Bucuresti, investitii in imobiliare

Investitiile in imobiliare au crescut considerabil in timpul verii, dupa ameliorarea restrictiilor in Romania. Modelele de videochat Unicorn Agency au ales sa isi achizitioneze garsoniere sau apartamente in zone rezidentiale noi ale capitalei sau chiar in centrul Bucurestiului.

Modelul de TOP pe care l-am mentionat mai sus a rotunjit suma castigata in doar 3 luni si a ales un apartament cu 2 camere in Zona Iancului pe care acum il amenajeaza dupa bunul plac. Designer-ul ei de interior este un alt model care a lucrat de acasa si care a investit intr-un curs de specialitate. Designer de interior si model de videochat de acasa Unicorn Home, Alina* decoreaza cu gust noile apartamente ale modelelor de videochat Unicorn Agency.

Iti vine sa crezi ca videochat-ul a inregistrat tipul acesta de incasari?

Daca iti doresti si tu sa faci parte din familia Unicorn Agency si sa te bucuri de castigurile din domeniu, suna-ne la numarul de telefon 0751124276 si programeaza un interviu chiar acum! Te asteptam la sediul nostru din zona Pietei Iancului!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.