Videochat pro si contra

SĂ MOARĂ ȘI CAPRA VECINULUI

Ne place sau nu ne place, cam asta ne caracterizează pe noi, românii. Parcă nu suntem construiți genetic (cel puțin noi ăștia de pe plaiurile mioritice) să ne bucurăm cu adevărat pentru altcineva. Există tot timpul o fărâmă de invidie, frustrare, dacă ăla a putut “sigur a avut vreo pilă ceva”.

Din neputința noastră ajungem sa ne creăm stereotipuri, să arătăm cu degetul și să judecăm.

Cred că nici nu are rost să menționez că industria videochatului cade în categoria aia rău văzută, blamată și de Doamne Ferește! Aș putea să fac pe lupul moralist și să zic că nu am privit și eu cu un ochi critic toată treaba asta. Na, doar mă trag și eu tot din neamul ăsta. Însă, după ce am aprofundat puțin subiectul, mi-am dat seama că până la urmă și ăsta e un job ca oricare altul. De fapt, nu chiar. La cât de mulți bani poți câștiga acesta e și principalul motiv pentru care ridicăm din sprâncene și strâmbăm din nas.

Am trăit atât de mult timp în sărăcie că nu prea mai știm altfel.

Atunci când auzim că cineva poate avea niște venituri astronomice într-un timp relativ scurt e clar că e mâna necuratului. 

Da, se câștigă foarte mulți bani ca model online. Unii ar spune ca sunt bani făcuți ușor, dar mi-aș permite să îi contrazic. Seriozitatea e foarte importantă în domeniul acesta. Cu cât muncești mai mult cu atât șansele tale de a îți mări bugetul cresc exponențial. Nu ai cea mai bună imagine printre “vecini” și cumva ăsta e un stigmat cu care trebuie să trăiești. Dar, mă gândesc că atunci când tu îți parchezi Mercedes-ul lângă Dacie parcă nici nu mai contează altceva.  

Venind dintr-un domeniu complet paralel (din corporație mai exact) scopul meu nu este să schimb părerea nimănui. Nu laud și nici nu denigrez domeniul. Vreau doar să atrag atenția că fiecare e LIBER să facă ce vrea. Evident atâta vreme cât nu ajunge să îngrădească libertatea altcuiva. Așa că fiecare să ne vedem de treaba noastră și poate chiar să învățăm și să realizăm că până la urmă maioul ne este mai aproape decât cămașa. Mai pe românește gândește-te în primul rând la tine și pe urmă la ce vorbesc gurile rele.

Ne pasă prea mult de gura lumii și asta ne ocupă tot timpul

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.