Sunt in siguranta la videochat?

Aceasta profesie apreciaza frumosul si inteligenta. Vor fi momente vulnerabile in cariera ta de model online.

Videochatul nu a fost niciodata mai safe!

Tu te-ai indoit vreodata de siguranta oferita de aceasta profesie? Vazand anunturi de angajari video chat, cu siguranta ai ridicat o spranceana in semn de neincredere. Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti iti va prezenta cateva adevaruri care iti vor schimba opinia.

Asadar, este videochatul o profesie sigura?

Nu iei contact fizic cu nimeni

Esti singura in camera si toata activitatea ta este online. Astfel, te protejezi de orice microbi si virusuri, un aspect foarte important in climatul social de astazi. Singura persoana cu care vei intra in contact vei fi tu, asa ca nu uita sa te speli cat mai des pe maini si sa folosesti dezinfectat pe toate obiectele din jurul tau. Exista foarte multe alte meserii in care oamenii trebuie sa intre in contact direct cu clientii sau alte entitati. Natura job-ului impune acest lucru.

Esti in siguranta totala

Aceasta profesie apreciaza frumosul si inteligenta. Vor fi momente vulnerabile in cariera ta de model online. Momentele se pot rezuma  la o conversatie personala cu un membru in care ajungi sa te deschizi in fata acestuia. Unii oameni sunt surprinsi de vulnerabilitatea emotionala si nu stiu cum sa reactioneze. Datorita faptului ca nu intri in contact direct cu nimeni, nici macar cu membrul de mai sus, tu vei fi mereu in siguranta, atat fizic, cat si emotional. Sunt foarte multe femei care nu au aceasta posibilitate de protectie si uneori se afla in situatii neanticipate.

Peretele Virtual

Intre tine si persoana cu care vorbesti exista un perete virtual. Fie ca este vorba de un webcam sau aparatura profesionala pe care o gasesti la Luxury Studio, un click te poate scoate imediat dintr-o situatie inconfortabila. In viata reala, femeile nu pot face acest lucru. Nu pot apasa pe un mouse pentru ca barbatul din fata lor sa dispara. Ele trebuie sa gaseasca alte metode de incheiere a conversatiei sau activitatii, indiferent de domeniul de munca.

Tu impui limitele

Una dintre cele mai bune parti ale acestui job este ca tu iti setezi limitele, iar cand simti ca te apropii de ele, te poti opri pur si simplu. Nu exista o a 2-a persoana in preajma ta care sa incerce sa te convinga de anumite lucruri sau sa ti le impuna. Da, ne-am documentat si noi despre cazuri in care alte fete si-au pronuntat acordul fata de ceva anume, insa mai apoi si-au dat seama ca se afla intr-un cadru ostil. Mai mult decat atat, le era foarte greu sa plece din varii motive. Acest lucru este inadmisibil si niciun studio de videochat din Bucuresti integru nu ar permite astfel de comportament.

Unicorn Agency este un lider in domeniul videochat-ului. Noua ne place sa spunem lucrurilor pe nume, sa oferim si sa ni se acorde incredere pe buna dreptate. Siguranta modelelor si a echipei Unicorn Agency este o prioritate pentru noi si nu o tratam superficial. Tocmai de aceea oferim locuri de munca definite de sigurata fizica, emotionala si financiara.

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.