Top Modele Non Adult de pe My Free Cams (MFC) si cat castiga acestea

Avand in vedere ca majoritatea oamenilor asociaza automat ideea de videochat cu continutul adut/porno, ne-am gandit ca este bine sa discutam mai des despre modelele non-adult care castiga sume mari de bani fara a se dezbraca. S-ar putea ca si tu sa crezi ca este imposibil sa faci bani in videochat doar din conversatie, desi fetele de mai jos, top modele pe MFC, sunt exemple clare ca meseria de model online nu inseamna doar jucarii, nuditate si sexualitate, ci, daca vrei sa ai succes, il poti obtine si discutand cu oameni din toate colurile lumii si aducandu-le acestora un zambet pe buze ori de cate ori te loghezi!

Care site este cel mai vizitat website pentru modele non-nud?

Raspunsul la aceasta intrebare este simplu – Myfreecams (sau MFC cum il cunosc majoritatea modelelor si membrilor). Datorita atmosferei relaxate si a regulilor usor de urmat, fetele sunt libere sa faca orice vor in chaturile publice si private. Exista un anumit spirit de comunitate pe MFC, ceea ce face ca membrii sa-si doreasca sa cunoasca mai bine modelele, sa vorbeasca si sa lege prietenii cu acestea. Asadar, showurile erotice sau explicite sunt mult mai rare pe MFC, mai ales cand majoritatea celor care sunt acum top modele pe aceasta platforma, au observat ca sa pot castiga bani prin chat-uri distractive, vanzarea de clipuri/imagini, jocuri sau alte metode de a intretine publicul din camera virtuala.

Cum devin un model non adult?

Procedura este aceeasi ca in cazul modelelor de videochat adult. Ne poti contacta aici, stabilim un interviu – care este, de fapt, o discutie libera si relaxata cu echipa noastra – si, daca esti de acord sa incepi ne potrivim, vom semna contractul si te poti loga poti incepe in doar cateva zile!
In schimb, trebuie sa stii ca, in cazul videochatului non-adult, este obligatoriu sa vorbesti limba engleza la un nivel cat mai bun, pentru ca, pana la urma, jobul tau se rezuma strict la a dialoga si a te face placuta prin personalitatea ta, cunostintele tale generale, empatia si entuziasmul de care dai dovada. Poti citi aici mai multe detalii despre cum poti deveni si tu model videochat non-adult.

Pot castiga la fel de multi bani ca un model de videochat adult?

Da. Dar totul depinde de creativitatea si cunostintele tale. Cum vei mentine atentia membrilor din camera ta? Care sunt abilitatile, hobby-urile si interesele tale si cum le poti exploata astfel incat sa te faci remarcata? Pentru a te inspira si a vedea exact ce face un model non-adult, iata topul celor mai bune 3 modele MFC:
1. KICKAZ
Kickaz se bazeaza pe abilitatile ei artistice pentru a se promova si a intretine atmosfera in camera ei. Pictura corporala este punctul ei forte si sa nu uitam de faptul ca lucreaza zilnic cel putin 12 ore fara pauza! O vei regasi, adesea, in partea de sus a listelor lunare de Miss MFC, ceea ce inseamna ca venitul ei depaseste cu mult 20.000$/luna.
O puteti vedea live pe Kickaz aici!

2. OLIVIA
Olivia a fost prima care a decis sa-si exploateze talentul artistic si sa nu ofere showuri erotice. La inceput nu vorbea aproape deloc, dar, in schimb, interpreta tot felul de scenete si facea mima in fata camerei. Este considerata de multi ca fiind una dintre primele modele de non-adult de pe MFC. Momentan nu mai lucreaza atat de mult, dar profilul ei este in continuare activ si, pana acum cativa ani castiga in jur de 45.000$ pe luna.
Vezi aici profilul Oliviei!

3. MJXOXO MJ, sau MissChristmas – asa cum este cunoscuta de vizitatorii site-ului MFC, si-a facut un nume in industria videochatului fiind primul model care a decis sa joace poker cu vizitatorii camerei ei virtuale si a construit o baza imensa de mii de oameni care joaca saptamanal turnee de poker si alte jocuri de carti cu ea. Deci, a dovedit clar ca nu este nevoie de nuditate pentru a reusi! MJ a fost Miss MFC de 7 ori si numai un tips primit de ea intr-o zi normala de munca se ridica la 30.000$, sumele lunare castigate nefiind disponibile public!
O poti vedea pe MJ aici!

Aplica acum pentru a deveni si tu unul dintre top modelele non-adult!

Vrei sa devii si tu top model non adult? Esti curioasa si vrei sa vezi daca ti se potriveste si tie jobul de model non-adult? Contacteaza-ne aici!
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.