totul despre un studio de videochat

Tot ce trebuie să știi despre un studio de videochat

Există multe lucruri pe care nu le cunoști în amănunt despre noi. Dacă îți dorești să activezi în acest domeniu, iată tot ce trebuie să știi despre un studio de videochat, despre Unicorn Agency și ceea ce îți poate oferi.

Sunt câteva lucruri pe care le considerăm esențiale, motiv pentru care vrem să le aducem în atenția tuturor celor care se văd făcând carieră din videochat. Urmărește-ne și descoperă secretele unuia dintre cele mai de lu studiouri de videochat din capitală.

Programul de lucru

Unicorn Agency nu are un program de lucru strict. Tocmai pentru că multe dintre modelele noastre sunt studente, oferim flexibilitate. Programul de lucru ți-l poți face chiar tu, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.

Așadar, dacă ești studentă, asta nu înseamnă că nu poți lucra ca model videochat. Îți oferim șansa de a-ți face programul de una singură, în funcție de cursurile de la facultate. Suntem deschiși și oferim flexibilitate pentru a ne arăta aprecierea și sprijinul față de modelele noastre.

Videochatul este chiar și pentru studenți. Iar dacă nu te încadrezi în această categorie, atunci poți lucra așa cum îți dorești, în funcție de cât de mult vrei să câștigi.

Avem și varianta de videochat de acasă. Știm că unele dintre modelele noastre nu au timpul necesar pentru a se deplasa la studio. Oferim șansa de a lucra de acasă, atâta timp cât aparatura pe care o folosești este una de calitate.

Toate modelele care își desfășoară activitatea în studio au parte de condiții de lux și se folosesc de aparatură de calitate superioară. Decorul este special ales de echipa noastră pentru a crea in mediu cât mai plăcut și mai confortabil.

Salariul/Banii pe care urmează să-i încasezi

Ce îți putem spune despre salariu, despre banii pe care urmează să-i încasezi? Unicorn Agency este un studio videochat serios care nu a avut niciodată probleme cu modelele în această direcție. Cum ar fi să activezi ca model videochat la Unicorn Agency și să ai încasări fabuloase?

Chiar se poate! Multe dintre modelele noastre au ajuns să încaseze în doar câteva luni bani pe care nu i-au încasat într-o viață întreagă. Câștigurile la Unicorn Agency sunt cuprinse între 3.500$ și 25.000$. Cum îți sună ideea de a încasa lunar sume cuprinse între aceste valori?

Pentru multe persoane care nu știu despre videochat, acest lucru pare imposibil. Pentru modelele noastre, însă, este o realitate! Și chiar dacă nu ajungi să încasezi acești bani încă din primele luni de activitate, îți garantăm 12.000 lei/lună pe care-i poți folosi cum îți dorești.

Nu alege doar să visezi la o mașină sau la propia casă. Prin videochat poți atinge independența financiară în doar câteva luni, dacă muncești, ești o persoană dedicată și faci ceea ce îți place. Prin videochat poți achiziționa ceea ce vrei! Nu le lăsa să rămână la stadiul de dorință.

Dacă este serios sau nu

Este Unicorn Agency un studio videochat serios? Toate modelele pe care le avem sunt mai mult decât încântate de ceea ce oferim. Seriozitatea, dar și dorința de a sprijini modelele sunt doar două dintre aspectele după care ne ghidăm.

Acesta este și motivul pentru care oferi mai multe posibilități de a lucra. Poți alege să faci videochat de acasă sau poți opta pentru varianta în care te prezinți la studio. De altfel, dacă nu ești mulțumită de aspectul tău fizic și consideri că este nevoie de intervenții, te sprijinim. Îți venim în ajutor cu o sumă de bani care să te aducă mai aproape de ceea ce îți dorești!

Iar pentru a evita orice conflict, am luat decizia de a colabora doar cu oameni din afară. Ca urmare, dacă vrei să faci videochat, însă ești reținută pentru că te gândești că s-ar putea să afle familia, acum este șansa ta. Unicorn Agency lucrează doar cu persoane/clienți din afara țării.

În acest fel, șansele de a avea un client din România sunt aproape egale cu zero. Clienții noștri (în viitor ai tăi) sunt din toată Europa și inclusiv SUA. Nu-ți face griji de nimic! Ne-am gândit la toate din timp! Acesta este și motivul pentru care modelele noastre au foarte mare încredere în ele!

Unde este localizat

Locația este foarte importantă pentru un studio videochat. Unicorn Agency este un studio localizat într-o zonă centrală, sigură. Localizarea este primul aspect care te face să te gândești dacă studioul în care urmează să activezi este unul sigur sau nu.

Grijile trebuie să țină de domeniul trecutului. Oferă-ți șansa de a activa într-un domeniu pe care-l iubești cu adevărat, fără inhibiții, fără a te gândi că cineva s-ar putea să te vadă. Totul este sigur și confidențial.

Dacă nu îți dorești, nimeni nu va ști unde lucrezi. Ne dorim să nu te lași influențată de părerile celor din jur. În cazul lor, de cele mai multe ori, invidia este cea care vorbește. Tu alege să lucrezi într-un  studio de videochat de renume din București! Alege Unicorn Agency și fă carieră din videochat!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.