Tu stii care sunt defapt cele trei mari beneficii la videochat?

Domeniul videochat-ului este acum mai dezvoltat ca niciodata. Cu siguranta te intrebi care sunt cele mai mari beneficii la videochat si de ce din ce in ce mai multe persoane aleg aceasta cariera. Afla acum care sunt avantajele domeniului, ce inseamna sa lucrezi intr-un studio de top precum Unicorn Agency, si de ce castigi mai mult in programul de noapte.

5000 de lei lunar garantat

Profita de plasa de siguranta oferita de Unicorn Agency! La inceput vei castiga garantat 5000 de lei. Dupa ce depasesti aceasta suma in incasari, vei primi un comision incepand de la 65%. Din experienta noastra, depasirea sumei de 5000 de lei se realizeaza in scurt timp, iar modelel Unicorn Agency castiga in medie peste 15000 de lei lunar. Bineinteles, aceasta suma este estimativa, se poate castiga mult mai mult. Modele de top pot castiga lunar dublul, in special daca aleg sa lucreze in programul de noapte.

Recomanda si castiga!

Ai o prietena care se gandeste sa inceapa o cariera in videochat? Ajut-o sa aleaga cel mai bun studio de videochat din Bucuresti! Recomanda-i prietenei tale Unicorn Agency, iar tu vei castiga 300$. Suma o vei primi in momentul in care prietena ta ajunge la suma de 1000$ in incasari. Spre exemplu, daca recomanzi 3 prietene, tu vei primi un total de 900$, deci suma de 3.868 de lei.

Daca prietenele tale sunt la inceput de drum, si nu au inca experienta, este posibil sa primesti aceasta suma in aproximativ o luna. Suna bine, nu-i asa? Castigi sume consistente cu o simple recomandari!

Beneficii videochat in program de noapte

Nu este niciun secret ca programul de noapte atrage castiguri mai mari in orice domeniu. Videochat-ul nu este o exceptie, doar ca sumele din domeniu nu se pot compara cu sumele primite din partea unei corporatii, spre exemplu. In cadrul programului de noapte vei interactiona cu foarte multi membri din SUA, Australia, sau uneori Asia, datorita diferentei de fus orar. Astfel, incasarile tale vor creste vazand cu ochii. In plus, vei economisi timp in trafic, deoarece nu va trebui sa astepti zeci de minute in sir in intersectiile bucurestene dimineata.

Unicorn Agency este un lider recunoscut in domeniu, iar in ceea ce priveste numarul de beneficii la videochat, aici este locul perfect pentru fiecare model! Incepand cu suma fixa garantata de la inceput si procentele generoase, pana la castigul din recomandari, Unicorn Agency ofera drumul catre stabilitatea financiara si independenta totala. Scrie-ne un mesaj in fereastra din dreapta si programeaza un interviu! Te asteptam la studio!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.