videochat-ul-in-context-de-pandemie-de-ce-sa-devii-model-online-acum-unicorn-agency

Videochat-ul in context de pandemie. De ce sa devii model acum?

Daca urmaresti stirile, probabil ca ti s-a instalat un sentiment de ingrijorare sub amenintarea unei noi stari de urgenta. Ce-i drept, de fiecare data cand petrecem 20 de minute in fata televizorului ascultand stirile, avem impresia ca lumea se sfarseste in acea zi. Nu este nevoie sa ne alarmam, insa nici nu putem ignora cresterea continua a cazurilor inregistrate in fiecare zi si posibilitatea unei nori stari de urgenta.

Acum este momentul pentru stabilitate financiara

2020 este un carusel cu surprize si rasturnari de situatie la fiecare curba. Multe industrii au avut de suferit anul acesta si multe persoane si-au pierdut locul de munca. Redresarea va avea loc treptat si sigur. In mijlocul acestor schimbari, domeniul videochat-ului a inregistrat cresteri record de incasari si de trafic online. Fiind nevoiti sa petreaca foarte mult timp in casele lor, uneori si singuri, oamenii au recurs la solutii moderne pentru a-si satisface nevoie de socializare si pentru a mai alunga din singuratate. In acelasi timp, Unicorn Agency aproape si-a dublat echipa, binevenind din ce in ce mai multe modele noi care isi doreau o cariera stabila si banoasa.

De ce videochat si nu alt job de acasa?

In eventualitatea in care Romania intra din nou in stare de urgenta, multe persoane se vor indrepta spre cautarea unui job online. Videochat-ul este alegerea potrivita din mai multe motive. De acasa sau de la studio, modelele de videochat vor fi mereu in siguranta intr-o colaborare cu Unicorn Agency.

Cel mai mare avantaj al job-ului de model de videochat este “salariul”. Modelelor de videochat le sunt virate incasarile direct in contul personal o data la doua saptamani. In timpul primaverii, in plina pandemie, recordul de incasari al unui model de top videochat Unicorn Agency a fost $19.000 in doua saptamani. In lunile Martie si Aprilie s-au inregistrat cele mai mari incasari din ultimii ani. Stabilitatea financiara este o subestimare. Castigurile provenite din videochat pot pune baza unei noi afaceri, pot finanta calatorii in intreaga lume, odata ce vom reveni la normal sau pot finanta chiar si operatii estetice.

In functie de tine si de dorintele tale, de ambitia si motivatia de care dai dovada, incasarile pe care le poti castiga in cadrul colaborarii cu Unicorn Agency sunt exponential mai mari decat cele de la oricare alt job din Romania in acest moment. Totul tine de tine, si de cat de mult iti doresti sa ai succes si sa iti creezi o viata in care grijile financiare nu exista.

Asadar, nu mai sta pe ganduri! Completeaza formularul acesta si alege varianta potrivita pentru tine: Unicorn Joy, pentru modele la inceput de cariera, Unicorn Pro, daca ai deja experienta in domeniu, Unicorn Men, pentru barbati care stiu ce vor si Unicorn Home daca ai dori sa lucrezi de acasa. Nu uita sa completezi corect datele tale, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!

Abia asteptam sa te cunoastem!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.