cum sa faci bani de acasa

Vrei să faci bani de acasă? Iată ce job ți se potrivește

Nu ai foarte mult timp la dispoziție, deoarece studiezi, însă nu ți-ar strica niște bani în plus? Ce-ar fi să faci bani de acasă? Îți spunem în articolul de astăzi ce job ți se potrivește. Care este acel job online care-ți oferă libertatea de a munci de acasă, fără să trebuiască să te deplasezi la locul de muncă.

Știi foarte bine că suntem un studio videochat. Drept urmare, oferim tuturor doritorilor șansa de a deveni modele online. Există nu doar modele femei, ci și modele bărbați. Iar Unicorn Agency este dovada vie că videochatul funcționează în cazul ambelor sexe.

Poți aplica pentru postul de model online, chiar și dacă nu ai experiență. De la tine avem nevoie doar de puțin timp, pe care să-l poți valorifica conversând cu persoanele care îți caută prezența.

Dacă vrei să faci bani de acasă, atunci nu ezita să ne contactezi pentru a-ți da toate detaliile cu privire la jobul tău de viitor. Deși poate te gândești că vei activa în videochat doar pentru o perioadă scurtă de timp, lucrurilor se vor schimba.

Vei începe să gândești diferit cât vei vedea încasările. Știai că un model videochat poate încasa până la 25.000$ lunar? Iar câștigurile medii, asigurate, pentru toate modelele Unicorn Agency sunt de 5.000 lei/lună. Asta în cazul în care nu reușești să faci mai mult.

De ce ai nevoie pentru a face videochat de acasă?

Am stabilit deja faptul că videochatul se poate face chiar și de acasă. Însă de ce anume ai nevoie pentru a face videochat de acasă?

Echipa Unicorn Agency îți recomandă, dacă dorești să faci performanță, să ai o aparatură video și audio de calitate. Videochatul de acasă nu este ca cel de la studio. Acesta are avantaje, dar are și dezavantaje. Citește-le aici.

La studio, noi oferim toată aparatură. Acasă, însă, trebuie să te asiguri de unul/una singur/ă că deții aparatură de calitate. Este prioritar ca toți clienții să te vadă clar și să te audă foarte bine. Performanțele tale în videochat pot depinde de acest aspect.

Clienții care te aud și te văd foarte clar vor dori mereu să te revadă, mai ales dacă consideră compania ta virtuală ca fiind una plăcută.

De asemenea, nu omite nici decorul camerei din care faci videochat. Evită orice spațiu aglomerat din cameră și fixează-ți laptopul sau calculatorul într-o zonă cu cât mai multă lumină. Ne vei mulțumi la final că ți-am oferit acest sfat.

Intimitatea este și ea foarte importantă. Dacă nu ai parte de intimitate, nu te vei simți în largul tău, iar acesta lucru va fi observat de către client. Evită să faci videochat când în cameră se află o altă persoană. Alege să faci videochat doar când ești singură, tocmai pentru a nu fi deranjată.

Iar dacă locuiești cu părinții, asigură-te de faptul că aceștia nu vor da buzna în camera ta în mijlocul conferințelor video.

Sunt detalii pe care dacă le omiți s-ar putea să rămâi cu un gust amar despre videohat. Acesta este motivul principal pentru care ne-am dorit să aducem în atenția ta aspectele mai sus menționate.

Pentru unele persoane, a face videochat de acasă este mult mai comod, decât a se deplasa la studioul nostru din București. Poate fi și cazul tău. Trebuie doar să ai în vizor câteva aspecte. Odată ce totul este în regulă și te simți în largul tău, poți începe să faci videochat chiar din camera ta.

Se câștigă mai mult bani de acasă, decât de la studio?

Nu îți putem da un răspuns general valabil. Pentru unele modele online, videochatul aduce foarte multe beneficii bănești dacă îl fac de acasă. De altfel, există modele care nu pot face videochat altundeva, decât dacă se află la studio.

Comoditatea și modul în care te simți influențează foarte mult acest aspect. Unele modele câștigă mai bine de acasă, în timp ce altele nu ating recorduri decât la studio. Unicorn Agency are modele care s-au remarcat atât de acasă, cât și de la studio.

Pentru multe dintre acestea, videochatul de acasă este mult mai comod. Studentele, de exemplu, preferă să stea acasă și să facă videochat. În acest fel, pot nu doar munci, ci și participa la cursurile și seminariile online.

Altele, trecute de perioada studenției, caută un job stabil, un domeniu în care se câștigă bine, și preferă să înregistreze câștiguri fabuloase direct de la studio.

Nu există o regulă. Nu putem spune cu exactitate că modelele de la studio câștigă foarte mulți bani, iar cele care fac videochat de acasă, încasează sume mai mici. Dimpotrivă, în unele cazuri, încasările cele mai mari s-au făcut de acasă.

Ca urmare, nu trebuie să vii la studio. Bani mulți poți încasa și de acasă, făcând videochat. Activând într-unul dintre domeniile viitorului.

 

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.