de-ce-sa-devii-model-online-acum-unicorn-agency

De ce sa devii model online acum?

Fiecare model de videochat are propriile motive pentru care alege aceasta cariera. Tu te-ai gandit vreodata sa devii model online? Care crezi ca ar fi motivele tale? Ai alege sa devii model online pur si simplu pentru banii pe care ii poti castiga, pentru libertate sau pentru ca iti place domeniul? Haide sa exploram impreuna cateva motive pentru care TU ai putea deveni model online Unicorn Agency chiar acum.

Model online sau influencer?

Odata ce devii model online Unicorn Agency, ti se vor crea conturi pe toate platformele online de profil, dar si pe cele de social media sub noua ta identitate. Iti vei alege un nou nume ‘de scena’ care sa se potriveasca personalitatii tale si impreuna cu trainerii iti vei contura o noua persona pentru mediul online. De aici, baza ta de fani sau membri va fi din ce in ce mai mare, iar numarul tau de followeri va creste si vei putea deveni, in timp, un influencer online.

Banii pe care ii castiga un model online

Stiai ca un model de videochat isi poate cumpara un apartament intr-un an fara a se angaja la un credit bancar? Cum? Destul de simplu. Iti vom povesti despre modelul nostru de top, Andreea.

In primele cateva luni de la semnarea contractului, Andreea nu a fost foarte implicata in activitate, iar incasarile ei lunare nu ajungeau decat pana la cateva mii de dolari. In a 4-a luna, modelul nostru online a avut un boost de energie, a inceput sa dezvolte o relatie mai apropiata cu traineritele, sa le asculte sfaturile si sa petreaca mai multe ore online. De la incasari de cateva mii de dolari, Andreea a inceput sa doboare record dupa record, ajungand la incasari de $24.000. Toate aceste lucruri s-au intamplat inainte de a se instala pandemia. In lunile primaverii 2020, Andreea a castigat lunar pana la $30.000, datorita numarului mare de oameni care au ramas in case. Modelul nostru de top a reusit sa isi cumpere la sfarsitul anului 2019 un apartament cu trei camere in nordul capitalei.

Timp liber si calatorii

Programul unui model online nu este unul fix. Inainte de a decide sa devii model online, este important sa stii ca poti incepe o colaborare cu Unicorn Agency doar daca ai implinit varsta de 18 ani si daca ai cunostinte de limba engleza.

Un model Unicorn Agency nu are un program plictisitor, similar cu cel din corporatie, si se poate bucura de mult mai multa flexibilitate, deci mai mult timp liber. Astfel, un model online Unicorn Agency isi permite cateva vacante pe an in care sa viziteze locatii exclusivite si sa se relaxeze alaturi de prietenele sale.

Acum este momentul perfect pentru a deveni model online! Mai mult timp pentru tine, mai multe castiguri in contul tau bancar! Suna-ne chiar acum la numarul de telefon: 0751124276!

Te asteptam cu drag la un interviu!

Share this post

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest
Share on twitter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.