UNICORN AGENCY

Unicorn Agency

Suntem o agenție de videochat din București, prezentă pe piață din anul 2007.

Avem o experiență de 11 ani și cu această experiență în spate vrem să schimbăm imaginea industriei și să arătăm că suntem profesioniști și ținem la oamenii noștri.

Fiecare membru nou din familia Unicorn este primit cu respect, este tratat cu căldură și este îndrumat pas cu pas prin perioada de integrare.

Viziune

Știm că viziunea oamenilor asupra acestui domeniu este una distorsionată, pentru unii e chiar un tabu sau îl găsesc rușinos. Noi înțelegem că nu e nimic rușinos în a te expune..

Promovăm libertatea de exprimare naturală a frumuseții și ne creștem oamenii cu intenția de a-i ajuta să își găsească cea mai bună formă a lor.

Principii

Creștere continuă

Ne încurajăm fetele și ne încurajăm între noi să ne dezvoltăm, nu doar pe plan profesional ci și pe cel personal.

Dacă ai intra la noi în Agenție și ne-ai prinde la o pauză de țigară și cafea, s-ar putea să te surprindă subiectele de discuție. Ne recomandăm unii altora cărți, cursuri, tutoriale și workshop-uri.

Suntem oameni dornici să crească pe toate planurile și inspirăm același lucru și modelelor care vin să lucreze cu noi.

Corectitudine

Tratăm toți angajații noștri în mod egal, suntem colegi care lucrează împreună ca să ne fie mai bine tuturor și ne bucurăm împreună de rezultate.

Suntem meticuloși când vine vorba de plăți, contracte, procente și nu facem compromisuri când vine vorba de forma legală în care ne desfăurăm activitatea.

Generozitate

Ne bucurăm de rezultate, ne bucurăm de câștigurile noastre și le împărțim între noi în mod corect. Nu vrem doar să adunăm bani, vrem să creștem din toate punctele de vedere.

Vrem să devenim mai buni, iar când asta aduce rezultate, le împărțim pentru că știm că putem să o facem din nou cu rezultate chiar mai bune.

Deschidere și Flexibilitate

Dorim să devenim mai buni și ne eficientizăm munca, dar niciodată nu uităm să fim liberi, să fim deschiși.

Orice problemă apare este tratată cu înțelegere, cu deschidere și cu dorința de a găsi o soluție care să fie cea mai bună pentru toți.

E greu uneori să nu ai reguli stricte, pentru că apar situații aparte, dar atunci când apar, la Unicorn le rezolvăm împreună.

Creativitate

Ne place ceea ce facem și suntem foarte serioși când vine vorba de business, dar știm și că acest domeniu oferă libertate și nu uităm să ne bucurăm de ea.

Suntem oameni creativi și de ce să nu o spunem, câștigăm bine, iar asta merge excelent cu pofta nostră de viață.

Echipa

Echipa noastră o creștem ca pe o familie. Cel mai nou angajat al nostru are 2 ani vechime, deci ținem de și la oamenii noștri și lor le e bine cu noi. Nu suntem șefi și angajați, suntem colegi și încercăm fiecare dintre noi să ne facem treaba cât mai bine pentru a crește împreună.

Departamentele noastre:

Unicorn Agency Romania

Operațional (manager, traineri, tehnicieni IT)

Unicorn Agency Romania

Financiar - contabil (contabil, jurist etc)

Unicorn Agency Romania

Resurse umane

Unicorn Agency Romania

Marketing

Unicorn Agency Romania

Foto-video

Unicorn Agency Romania

Întreținere

SUNT INTERESATĂ