Unicorn Men

Motivatie si castiguri pentru barbati adevarati.

Cu o experienta de peste 11 ani, Unicorn Men este primul studio de videochat exclusiv pentru barbati. Sustinem in continuare visurile barbatilor care aleg aceasta cariera, ii ajutam sa isi imbunatateasca vizibil posibilitatile financiare si sa isi eleveze statutul social.

Unicorn Men ofera modelelor ajutor constant 24/7, atat in timpul programului de munca, cat si in afara acestuia. Ne mandrim cu atmosfera prietenoasa pe care am creat-o in studio si pe care o mentinem de foarte multi ani. De asemenea, staff-ul profesionist Unicorn Men este un pilon de sprijin care a adus multe modele pe culmile succesului financiar.

Videochat pentru barbati

Suna la:

0748 240 822

Program Call Center:
Luni – Vineri 10:00 – 18:00

Unicorn Men este locul in care iti pui in valoare calitatile masculine! Puterea financiara, impreuna cu o cariera de succes si profesionalism sunt lucrurile care te asteapta la Unicorn Men! Suntem singurul studio de videochat pentru baieti care nu isi amendeaza modelele. Pentru noi, discretia si corectitudinea sunt prioritati esentiale. De aceea, TU vei fi platit mereu la timp pe baza unui contract legal semnat in prealabil.

Angajare videochat

Dedicat barbatilor adevarati, Unicorn Men pune accentul pe performanta si pe fair-play. Afla acum: de ce ai nevoie pentru a deveni un Unicorn Man?

  • 18 ani impliniti. La inceperea colaborarii vom semna un contract care respecta legile statului roman.
  • Cunostinte de limba engleza. Vei interactiona cu un public strain, iar limba engleza sau o alta limba straina te vor ajuta sa iti imbunatatesti nivelul de incasari.
  • Atitudine pozitiva. Unicorn Men este locul in care poti lega prietenii de durata, atat cu colegii tai, cat si cu staff-ul nostru. Preferam sa ne mentinem profesionalismul intr-o atmosfera calda, primitoare.
“Studioul arata foarte ok, netul si calculatoarele merg foarte bine, este curatenie, pot da muzica destul de tare si imi place. Baietii din staff sunt foarte ok, atmosfera este super chill”
Sebastian
27 de ani
“Imi place personalul TeamVision (Admini competenti si foarte activi la cererea performerilor). Camerele ofera o atmosfera primitoare atat pentru modele cat si pentru membrii. Managerul mereu vine cu solutii de teambuilding si leadership, incercand sa motiveze modelele spre a-si contura calitatile. Programul flexibil ajuta modelele sa devina mai relaxati in domeniu, ajutand in limitarea oboselii psihice.”
Alexandru
19 de ani
“Desi nu sunt de foarte mult timp in acest studio am sa incerc sa spun parerea mea care este foarte buna. Ma simt extraordinar aici si nu as schimba nimic. Ma inteleg perfect cu toti si sunt ajutat mereu cand intampin probleme.”
Cosmin
25 de ani

PROGRAMEAZA UN INTERVIU

Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.