Ce este și ce NU este videochat-ul

Noi, cei de la Unicorn Agency ne dorim să venim cu profesionalism și să expunem în mod clar și transparent ce facem și cum vedem videochat-ul.

De ce e Cool să lucrezi în videochat

Videochat-ul este o meserie foarte bine plătită în care fetele care își doresc să facă asta, pot să interacționeze online cu alte persoane care doresc să le vadă și cu care doresc să vorbească.

Felul în care modelele noastre aleg să interacționeze cu cei care le privesc ține foarte mult de ele și de abilitățile de a-i ține captivați pe cei care le urmăresc, iar asta poate la fel de bine să nici nu implice erotism.

Videochat-ul vine cu o reputație care nu-i face dreptate. Mulți îl consideră imoral, rușinos, sau chiar revoltător. Noi vrem să arătăm că videochat-ul e altceva. E o oportunitate pentru fete de a-și expune frumusețea, de a face bani din faptul că sunt fermecătoare și vrem să acceptăm cu sinceritate faptul că să le privești e o plăcere.

Și pe lângă beneficiile financiare, pe lângă faptul că fetele noastre au și uitat cum e să ai probleme cu banii, videochat-ul vine și cu alte beneficii.

Munca lor înseamnă să fie ele însele. Asta înseamnă că ajung să se aprecieze mai mult și să aibă o stimă de sine crescută. Au ocazia să socializeze cu oameni din toată lumea, să își dezvolte abilitățile de comunicare și de ce nu, să învețe o limbă străină în plus.

Ce NU este videochat-ul:

NU E PROSTITUȚIE

Nimeni nu obligă fetele să faci nimic din ce nu își doresc sau nu sunt confortabile să facă. Asta înseamnă că ele aleg gradul de implicare.

NU E IMORAL

Nu este nimic imoral în faptul că modelele video aleg să interacționeze cu oameni care vor să vorbească cu ele și să le vadă.

NU E ILEGAL

Munca se desfășoară în perfectă legalitate, cu contract de muncă, zile de concediu și bonusuri;

NU E RUȘINOS

Nu este nimic rușinos în faptul că modelele noastre sunt dispuse să își expună frumusețea și farmecul.

UNICORN AGENCY

Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.