Angajări Videochat București

Angajări videochat București

Cauți un studio care face angajări videochat București? Aplică acum la Unicorn Agency, locul unde vei primi sprijinul necesar pentru a deveni un model de top.

Îți dorești să te angajezi la un studio de videochat în București unde să te simți apreciată cu adevărat , ajutată și respectată ? Unicorn Agency este locul unde trebuie să fii! La noi în Agenție singurul șef pe care îl avem este respectul. Dacă dorești angajare la videochat în București, te așteptăm cu drag!

Suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Muncim, evoluăm și culegem roadele împreună.

Lucrăm în domeniul videochat-ului și îți spunem sincer, fără nicio urmă de rușine sau reținere, ci chiar cu mândrie că este un domeniu frumos unde câștigurile te pot ajuta sa îți îndeplinești visele.

Știm că acest domeniu este încă unul tabu în Româna, îsă noi ne mândrim cu munca noastră, cu modelele noastre profesioniste, cu colegii noștri și cu realizările echipei.

 Pentru că din ce în ce mai multe persoane doresc sa ni se alăture, te anunțăm că facem angajări videochat în București în acest moment, iar tu poți deveni parte din echipa noastră!

A fi angajată în domeniul videochatului reprezintă un câștig enorm atat pe plan profesional cât si pe cel personal. Ce mai aștepți?

Angajări videochat

Lucrează într-un mediu propice dezvoltării în plan personal

Îți dorești să te angajezi într-un domeniu liber, cu oameni deschiși și prietenoși cum te asigurăm că sunt toți colegii noștri? Exact în acest moment facem angajări videochat București.  Aruncă o  privire pe posturile disponibile și trimite-ne un CV. Devino și tu model de videochat la Unicorn Agency!

echipa unicorn
cariera

Oportunități de angajare videochat

Te ajutăm sâ îți construiești o carieră de succes în videochat

Ești o fire sociabilă, deschisă , căreia îi place să se afle în centrul atenției și să interacționeze cu alți oameni online?  Noi facem angajări videochat București, iar tu ești exact genul de persoană pe care o căutăm.

Viața de model  te va surprinde în fiecare clipă. O să câștigi foarte bine, vei fii apreciată, o să ai o mulțime de oportunități de a cunoaște oameni noi, poți să călătorești. Ca un scurt rezumat, poți să faci tot ce îți dorești.

Ideea de a performa ca model de videochat îți provoacă teamă?  Te asigurăm că nu are de ce, pentru că vei face parte din echipa Unicorn,  iar noi avem grijă unii de alții. Vei avea un salariu excelent încă din prima lună și îndrumare la fiecare pas, până când, înainte să îți dai seama, ești un model videochat de succes.

Sună interesant?
Apasă pe butonul de mai jos și programează un interviu.

Avantajele modelelor de videochat Unicorn Agency
unicorn agency

La Unicorn Agency ai parte de toate beneficiile de care ai nevoie pentru a deveni un model de TOP și a avea viața pe care ți-o dorești !

Solicită angajare videochat București și lucrează într-un domeniu liber, înconjurată de oameni deschiși și prietenoși cum știm că sunt toți colegii noștri!  Aruncă un ochi pe posturile pe care le avem și trimite-ne un CV. Iată ce îți oferim:

Dacă vrei să lucrezi într-un domeniu liber cu oameni deschiși și prietenoși cum știm că sunt toți colegii noștri, aruncă un ochi pe posturile pe care le avem și trimite-ne un CV. Iată ce îți oferim:

Întrebări frecvente

În primă fază trebuie să ne suni sau să completezi formularul de înregistrare, iar noi îți vom rapsunde în decursul a câteva ore. Urmează programarea interviului, după care trainingul, în funcție de disponibilitate. Imediat după vei începe să lucrezi.

Nu, nu este nevoie de experiență în domeniu. Trainerii noștri te vor învăța tot ce trebuie să știi pentru a performa în industrie și a-ți îndeplini visele.

Nu cunoaștem cât se câștiga la alte studio-uri, însă la noi un model câștigă în medie între 3000 și 20.000 $.  În plus, beneficiezi de training constant și suport non-stop

Programul este flexibil, însă cu cât lucrezi mai mult, cu atât vei câștiga mai mult.

Da, în cadrul studioului nostru fiecare model are un spațiu propriu pentru ca prețuim intimitatea fiecărui membru al echipei.

Pentru orice alte întrebări, te invităm să completezi formularul nostru de contact. O colegă îți va răspunde rapid la toate nelămuririle tale!

Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.