Videochat non adult

Poti avea incasari mari si la non-adult fara sa te dezbraci?

Afla aici cat poti castiga!

Cauti informatii despre videochat non adult? Activitatea de model videochat a fost privita dintotdeuna ca un domeniu tabu, provocand multe controverse. Adesea, din necunoastere, aceasta este asociata cu nuditate si pornografie, insa realitatea ne arata ca lucrurile stau diferit. Iti prezentam mai jos ce este videochatul non adult si care sunt conditiile de angajare la aceasta categorie.

Videochat non adult – ce presupune?

Videochatul este un serviciu online ce pune accent, in principal, pe interacțiunea dintre oameni și socializare; o posibilitate reala de comunicare atat prin metode video, audio cât și prin mesaje de tip text. Nu trebuie ascuns faptul ca este prezenta si latura erotica, însă în secțiunea de videochat non-adult modelelor le este interzis sa se dezbrace, sau chiar sa facă remarci de natura sexuala in conversatiile purtate.

Majoritatea celor care se hotărăsc sa devina model nu știu de faptul ca exista videochat non-adult. Ne propunem să îți arătam ce înseamnă, ce presupune sa fii model non-adult si pe ce anume se concentrează interacțiunea cu un membru din aceasta categorie. Evident ca noi, oamenii, suntem diferiți și mă refer atat la cele care își doresc sa devina modele, cat si la vizitatorii cu care interactionam pe site-urile de videochat.

Ești o persoana pudică și consideri ca a te dezbrăca în fața unei camere web este în afara principiilor tale, dar îti dorești sa iti desfasori activitatea în acest domeniu și să poți obține venituri mari? Atunci secțiunea non-adult este potrivită pentru tine! Secțiunea non-adult presupune ca vei interacționa tocmai cu acești oameni care au nevoie de senzualitate și nu sexualitate, și pun accent de capacitatea modelului de a discuta pe diverse teme și domenii, de la muzică la politică, la cosmetice, sau piețe financiare. E greșit să credem ca toata lumea cauta pe platfomele de videochat doar momente de sexulitate si că acesta este singurul aspect pentru care un model este apreciat si castiga sume mari de bani.

Videochat non adult la Unicorn Agency

Unicorn Agency este unul dintre studiourile recunoscute pe platformele de streaming, tocmai pentru ca noi colaborăm și cu modele de TOP care lucrează la categoria non adult, modele de videochat care sunt confidente și prietene pentru membrii site-urilor. Activitatea unui model de videochat non adult este, am spune mai dificila, datorită următoarelor aspecte:

Un model non-adult va obține venituri doar din conversatii, deci in mod obligatoriu, nivelul scris și vorbit al limbii engleze trebuie sa fie foarte bun. In mod evident cunoasterea mai multor limbi straine reprezinta un real avantaj in activitatea ta.

Deoarece activitatea presupune sa faci bani din conversațiile purtate, un performer de videochat non-adult trebuie să aibă următoarele abilități: sa fie un bun psiholog, un prieten, să aibă capacitatea de a empatiza cu membrii săi și, foarte important, să posede o cultură generală vastă.

Videochat-ul non-adult este ideal pentru modelele prietenoase, creative și vorbărețe, deoarece vizitatorii acestei secțiuni apreciază cu totul alte calități decat cele sexuale, iar nevoile lor sunt acelea de a fi înțeleși, de a primi simpatie si apreciere, dorind sa evadeze din problemele cotidiene și să-și petreacă timpul într-un mediu relaxant. Un performer de videochat non-adult este cel care trebuie sa ofere membrului multă răbdare și un grad ridicat de înțelegere, fără să îl ofenseze ori sa îl facă să se simtă inconfortabil.

Cât pot câștiga la non-adult?

Din pacate, majoritatea modelelor care încearcă aceasta categorie sunt profund dezamăgite de sumele de bani încasate. Dezamăgirea devine și mai mare atunci cand vei vorbi cu colegele tale de la categoria adult care încasează peste 4000$ la perioada.

Așa cum am spus mai sus, nu poți câștiga sume mari de bani la non-adult decât dacă stăpânești limba engleză foarte bine și ai foarte multă răbdare. Răbdarea este esențială pentru că numai în timp îți poți forma o bază solidă de oameni care vor reveni la ține și vor plăti pentru a discuta cu ține. Ori asta presupune cel puțin 3 luni în care tu apari pe site-uri, înveți cât mai multe despre psihologia membrilor și dobândești cunoștințele necesare pentru a le câștiga încrederea și fidelitatea. Dar…ai și avantaje!

Printre avantajele pe care le are un model de videochat non-adult putem enumera următoarele:

Nu există limita de vârstă

(faptul că ai 18 sau 40 de ani nu constituie un impediment), accentul punându-se mai mult pe jovialitate și comunicare, decât pe atuurile fizice.

Nu există cerințe stricte

în ceea ce privește aspectul fizic și nici nu trebuie să-ți faci griji că membrii îți vor cere ceva care te face să te simți inconfortabil (este o atmosfera de prietenie, de împărtășirea unor emoții, de distracție).

Nu ești condiționată de anumite perioade

din viața unei femei (faptul că ești însărcinată, sau ești la menstruație, nu contează, tot ceea ce contează este nivelul de implicare, emoție și empatizare).

Videochat non-adult: aplică aici!

Videochatul ca arta – așa cum este practicat în studiourile Unicorn Agency – este, asadar, o activitate bazata pe creativitate, inventivitate, pe abilitățile personale ale fiecărui model colaborator. Indiferent ca esti model adult sau non adult, trainingul nostru se concentrează pe dezvoltarea abilitatilor care te ajuta sa ai privaturi focusate pe comunicare si distractie! Contacteaza-ne pentru a programa un interviu!

Cum diferă chat-ul non-adult de videochat-ul adult?

În lumea videochat-ului non-adult nu există loc pentru nuditate sau conținut explicit! Utilizatorii interacționează cu modelele în special pentru socializare, distracție, flirt și sprijin emoțional.

Performerii din această categorie se pot angaja în conversații din diferite zone de interes: de la hobby-uri, muzică și filme până la politică și piețe financiare.

În general, chat-ul non-adult pune accentul pe interacțiuni plăcute, prietenoase și respectuoase, fiind un mediu sigur și confortabil pentru toți participanții. E că și cum ai petrece timp cu prietenii tăi, doar că o faci de la distanță.

Videochat-ul adult, în schimb, implică interacțiuni cu caracter sexual explicit, indiferent dacă modelele se dezbracă sau nu.

Cu alte cuvinte, secțiunea non-adult presupune că vei interacționa cu acei oameni care au nevoie de senzualitate, nu sexualitate.

Există vreun training sau suport specializat pentru performeri în videochat-ul non-adult?

Sigur că da!

Unicorn Agency oferă programe de training tuturor modelelor noi, inclusiv celor care aleg videochat-ul non-adult.

Training-ul include detalii despre comunicare eficientă, crearea unei atmosfere plăcute și atrăgătoare pentru utilizatori, gestionarea situațiilor delicate, dar și protecția personală și securitatea online.

Condițiile pentru colaborare în videochat non-adult sunt aceleași ca pentru cel adult?

Da, condițiile de bază pentru colaborarea în videochat-ul non-adult sunt aceleași ca pentru cel adult.

Printre acestea se numără vârsta minimă de 18 ani, cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și abilități de comunicare excelente.

Nu este necesară experiența anterioară în videochat.

Aplica acum

Întrebări frecvente despre videochat-ul non-adult

Într-un studio de videochat non-adult, câștigurile pot varia în funcție de numărul de ore pe care le lucrezi, popularitatea ta și cât de bine interacționezi cu utilizatorii. La Unicorn Agency, modelele noastre câștigă în medie între 45 și 50 de dolari pe oră!

Dacă ai cunoștințe solide de limba engleză, ești răbdătoare, poți menține o conversație, ești empatică și creativă, ai toate șansele să obții un venit consistent.

Iar dacă ești un bun psiholog și ai o cultură generală vastă, vei aduce un plus de valoare interacțiunilor tale, implicit câștigurilor!

Perspectivele de dezvoltare în industria non-adult sunt promițătoare, pentru că cererea de servicii de socializare online fără conținut sexual explicit este în continuă creștere. Cu accentul pus pe interacțiuni plăcute și flirt, această ramură a videochatului atrage un public divers și poate oferi oportunități pentru diversificarea serviciilor.

Da, în cadrul videochatului non-adult există anumite restricții și reguli  de care modelele trebuie să țină cont.

Aici, focusul se pune pe discuții diverse, senzualitate și flirt, iar conținutul explicit și nuditatea sunt strict interzise. Deși poate există o latură erotică, modelele nu au voie nici să facă remarci de natură sexuală în cadrul conversațiilor!

Persoanele care aleg să viziteze această secțiune de chat au nevoie de un partener de discuție, flirt, simpatie și apreciere. Caută să evadeze din problemele de zi cu zi, să petreacă timp de calitate într-un mediu relaxant.

De aceea, e locul ideal pentru modelele care au abilități bune de conversație și care preferă să nu se dezbrace în fața camerei.

În lumea videochat-ului, siguranța și confidențialitatea sunt la mare preț! Echipa noastră se asigură că toată lumea se simte în siguranță și protejată. Informațiile personale și financiare sunt protejate prin criptare, iar platformele pe care modelele noastre le folosesc sunt blocate în România.

Ne asigurăm că familia și prietenii nu te pot găși pe site-urile pe care le folosești.

În plus, avem o clauză în contract care ne obligă angajații să respecte confidențialitatea colegilor de studio.

Bineînțeles, nu orice studio de videochat non adult din București ține cont de aceste reguli.

De aceea, îți recomandăm să te angajezi la Unicorn Agency, unde luăm aceste aspecte în serios!

Programează un interviu!

Întreabă-ne și îți răspundem cu drag

Domeniu videochat-ului este unul controversat și poate fi văzut cu ochi răi. Dar noi știm că este mai mult decât atât. Este o meserie serioasă, condițiile de lucru sunt cele mai bune și banii câștigați din asta la fel.

Programează un interviu!

Întreabă-ne și îți răspundem cu drag

Domeniu videochat-ului este unul controversat și poate fi văzut cu ochi răi. Dar noi știm că este mai mult decât atât. Este o meserie serioasă, condițiile de lucru sunt cele mai bune și banii câștigați din asta la fel.
 
Dacă ai întrebări despre domeniu, ești interesată, dar nu știi nimic despre asta sau ești doar curioasă, completează formularul de mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la orice întrebare ai.

Programează un interviu!

Întreabă-ne și îți răspundem cu drag

Domeniu videochat-ului este unul controversat și poate fi văzut cu ochi răi. Dar noi știm că este mai mult decât atât. Este o meserie serioasă, condițiile de lucru sunt cele mai bune și banii câștigați din asta la fel.
 
Dacă ai întrebări despre domeniu, ești interesată, dar nu știi nimic despre asta sau ești doar curioasă, completează formularul de mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la orice întrebare ai.

Programează un interviu!

Întreabă-ne și îți răspundem cu drag

Domeniu videochat-ului este unul controversat și poate fi văzut cu ochi răi. Dar noi știm că este mai mult decât atât. Este o meserie serioasă, condițiile de lucru sunt cele mai bune și banii câștigați din asta la fel.
 
Dacă ai întrebări despre domeniu, ești interesată, dar nu știi nimic despre asta sau ești doar curioasă, completează formularul de mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la orice întrebare ai.