Hai să îți spunem cum e pentru noi să fim parte din echipa Unicorn

La noi în Agenție singurul șef pe care îl avem este respectul.

Suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Muncim împreună și culegem roadele împreună.

Lucrăm în domeniul videochat-ului și o spunem fără nicio urmă de rușine sau reținere, ci chiar cu mândrie pentru că e un domeniu frumos în care am avut ocazia să întâlnim doar oameni faini.

Deși acest domeniu este încă unul tabu în Româna, noi ne mândrim cu munca noastră, cu modelele noastre, cu colegii noștri și cu realizările echipei.

Ce spun colegii și colegele noastre

Ionela
”Mi-a fost greu la început să mă mut în București, dar nu regret nicio clipă! Unicorn Agency a devenit ca o familie pentru mine. Câștig în medie 12.000 lei/lună, sunt mulțumită că după un an vechime aici am obținut siguranță, îmi pot cumpăra tot ce îmi doresc și pot să îmi ajut părinții!”
Alexandra
”Cel mai important lucru din punctul meu de vedere este cum privești acest job. Eu l-am privit ca pe unul normal și sunt foarte mulțumită de alegerea făcută! Am peste 3 ani vechime în Unicorn Agency și nu îmi pot imagina viața altfel!”
Mihaela
” Eu fac parte din categoria VIP Unicorn Agency!
Până acum mi-am achiziționat o casă, o mașină și am un stil de viață așa cum mi-am dorit întotdeauna! Nu regret nici o clipă faptul că am ales Unicorn, a devenit a doua familie pentru mine.”
Teo
”Ce îmi place cel mai mult la domeniul acesta?
Încrederea pe care ți-o oferă și aprecierea de la atâția oameni!
Lucrez cu Unicorn de 2 ani și anul acesta am reușit să îmi cumpăr primul meu apartament!
Cea mai buna perioadă a mea (câștigurile pe 2 săptămâni) a fost anul acesta – de 6500$ - și mulțumesc echipei că m-a învățat și sprijinit să îmi îndeplinesc dorințele!”
Previous
Next
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.