VIDEOCHAT BUCURESTI

Unicorn Agency

Cauți un studio videochat Bucuresti în care să te simți apreciată, ajutată și respectată? Suntem prezenți pe piața din România din anul 2007.

Avem o experiență de 14 ani și vrem să schimbăm imaginea industriei și să arătăm că suntem profesioniști și ținem la oamenii noștri.

Fiecare membru nou din familia Unicorn este primit cu respect, este tratat cu căldură și este îndrumat pas cu pas prin perioada de integrare.

Viziune

Știm că viziunea oamenilor asupra acestui domeniu este una distorsionată, pentru unii e chiar un tabu sau îl găsesc rușinos. Noi înțelegem că nu e nimic rușinos în a face videochat!

Promovăm libertatea de exprimare naturală a frumuseții și ne susținem oamenii cu intenția de a-i ajuta să își găsească cea mai bună variantă a lor.

VIDEOCHAT BUCURESTI

Corectitudine

Tratăm toți angajații noștri în mod egal, suntem colegi care lucrează împreună ca să ne fie mai bine tuturor și ne bucurăm împreună de rezultate.

Suntem serioși când vine vorba de plăți, contracte, procente și nu facem compromisuri când vine vorba de forma legală în care ne desfăurăm activitatea.

Principii

women girls team

Cel mai important factor în succesul tău este alegerea corectă a studioului cu care lucrezi. Unicorn Agency este un studio videochat Bucuresti care crește alături de tine! Modelele noastre sunt prietenele noastre și ne dedicăm tot timpul formării lor, astfel încât să fim mereu, împreună, pe primul loc!


Videochatul este un domeniu în continuă schimbare, deci ai nevoie de o echipa care ține pasul cu cerințele site-urilor, membrilor și modelelor.

VIDEOCHAT BUCURESTI

Generozitate

Ne bucurăm de rezultate, ne bucurăm de câștigurile noastre și le împărțim între noi în mod corect. Nu vrem doar să adunăm bani, vrem să creștem din toate punctele de vedere.

Vrem să devenim mai buni, iar când asta aduce rezultate, le împărțim pentru că știm că putem să o facem din nou cu rezultate chiar mai bune.

Deschidere și Flexibilitate

Ne dorim să fii comfortabila cu jobul tău, de aceea suntem un studio videochat Bucuresti în care te vei bucura mereu de sprijin, înțelegere și soluții pentru orice situație cu care te confrunți! Ne susținem modelele să facă doar lucruri care le reprezintă, le ajutăm să găsească programul potrivit stilului lor de viață și să-și îndeplinească visele, fără compromisiuri. 


Știm că fiecare model este diferit, și suntem dedicați creării unui mediu de lucru care să fie o a două casă pentru toți membrii echipei noastre!

VIDEOCHAT BUCURESTI

Creativitate

Ne place ceea ce facem și suntem foarte serioși când vine vorba de business, dar știm și că acest domeniu oferă libertate și nu uităm să ne bucurăm de ea.

Suntem oameni creativi și de ce să nu o spunem, câștigăm bine, iar asta merge excelent cu pofta nostră de viață.

VIDEOCHAT BUCURESTI

Echipa

Ne creștem echipa ca pe o familie! Nu suntem șefi și angajați, suntem colegi și încercăm fiecare dintre noi să ne facem treaba cât mai bine pentru a crește împreună.

Videochat Bucuresti - Departamentele noastre:

Model video

Str. Magura Vulturului, nr. 44,
sector 2, Bucuresti – zona Piata Iancului.

Dacă ești sociabilă și prietenoasă, îți place să fii în centrul atenției, îți place de tine și îți place să interacționezi cu alți oameni online, ești genul de persoană pe care o căutăm.

Trainer Videochat

Str. Magura Vulturului, nr. 44,
sector 2, Bucuresti – zona Piata Iancului.

Trainer-ul este unul dintre cei mai importanți membri ai echipei. Persoana pe care o căutam are un spirit de echipă excepțional, răbdare și experiență. Binevenim în echipa noastră entuziasmul, abordările noi și profesionalismul.

Support IT

Str. Magura Vulturului, nr. 44,
sector 2, Bucuresti – zona Piata Iancului.

Veți fi responsabil pentru a monitoriza, depana, analiza jurnalele, sugera soluții, recomanda configurarea software-ului și escaladarea incidentelor.

UNICORN AGENCY

Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.