Întreabă-ne și îți răspundem cu drag

hello@unicornagency.ro

Domeniu videochat-ului este unul controversat și poate fi văzut cu ochi răi.
Dar noi știm că este mai mult decât atât. Este o meserie serioasă, condițiile de lucru sunt cele mai bune și banii câștigați din asta la fel.

Dacă ai întrebări despre domeniu, ești interesată, dar nu știi nimic despre asta sau ești doar curioasă, completează formularul de mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la orice întrebare ai.

Unicorn Joy

str. Magura Vulturului, nr. 44, sector 2, Bucuresti - zona Piata Iancului

Dacă ești nouă în domeniu, ești la primul job sau ai până în 25 ani, Unicorn Joy este locul perfect pentru a-ți începe cariera în cel mai profitabil domeniu din România! Vom fi alături de tine la fiecare pas și te vom conduce spre succes!

Unicorn Pro

str. Lt. Baican Ionescu 53, sector 2, București, zona Piata Muncii

Îți dorești să devii un model de top și să te afli printre primele nume din industrie, însă nu ai reușit până acum? De-a lungul celor 14 ani de experiență, Unicorn Pro a descoperit ingredientele succesului. Vrei să le afli? Aplică pentru Unicorn Pro!

Unicorn Men

str. Magurei, nr. 8, sector 5, Bucuresti, zona Piata Progresu / Eroii Revolutiei

Primul studio de băieți din București a înregistrat un nou record de încasări în fiecare an. Ne mândrim cu modele de top care și-au împlinit visurile în doar câteva luni de la începerea colaborării. Alătură-te echipei!

Unicorn Home

În confortul casei tale - Romania

Câștigă din confortul casei tale! Uită de grija traficului și evită contactul cu oamenii din spatiile aglomerate! Colaborăm atât cu femei, cât și cu bărbați. Prosperitatea financiară te așteaptă chiar la tine pe canapea! 

Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.