Videochat non adult - Poti avea incasari mari si la non-adult fara sa te dezbraci? Afla aici cat poti castiga!

Cauti informatii despre videochat non adult? Activitatea de model videochat a fost privita dintotdeuna ca un domeniu tabu, provocand multe controverse. Adesea, din necunoastere, aceasta este asociata cu nuditate si pornografie, insa realitatea ne arata ca lucrurile stau diferit. Iti prezentam mai jos ce este videochatul non adult si care sunt conditiile de angajare la aceasta categorie.

Videochat non adult – ce presupune?

Videochatul este un serviciu online ce pune accent, in principal, pe interactiunea intre oameni si socializare; o posibilitate reala de comunicare atat prin metode video, audio cat si prin mesaje de tip text. Nu trebuie ascuns faptul ca este prezenta si latura erotica, insa in sectiunea de videochat non-adult modelelor le este interzis sa se dezbrace, sau chiar sa faca remarci de natura sexuala in conversatiile purtate.

Majoritatea celor care se hotarasc sa devina model de videochat nu stiu de faptul ca exista videochat non-adult. Ne propunem prin acest articol sa aratam ce inseamna, ce presupune sa fii model non-adult si pe ce anume se concentreaza interactiunea cu un membru din aceasta categorie. Evident ca noi, oamenii, suntem diferiti si ma refer atat la cele care isi doresc sa devina modele, cat si la vizitatorii cu care interactionam pe site-urile de videochat.

Esti o persoana pudica si consideri ca a te dezbraca in fata unei camere web este in afara principiilor tale, dar iti doresti sa iti desfasori activitatea in acest domeniu si sa poti obtine venituri mari? Atunci sectiunea non-adult este potrivita pentru tine! Sectiunea non-adult presupune ca vei interactiona tocmai cu acesti oameni care au nevoie de senzualitate si nu sexualitate, si pun accent de capacitatea medelului de a discuta pe diverse teme si domenii, de la muzica la politica, la cosmetice, sau piete financiare. E gresit sa credem ca toata lumea cauta pe platfomele de videochat doar momente de sexulitate si ca acesta este singurul aspect pentru care un model este apreciat si castiga sume mari de bani.

Videochat non adult la Unicorn Agency

Unicorn Agency este unul dintre studiourile recunoscute pe platformele de streaming, tocmai pentru ca noi colaboram si cu modele de TOP care lucreaza la categoria non-adult, modele de videochat care sunt confidente si prietene pentru membrii site-urilor. Activitatea unui model de videochat non adult este, am spune mai dificila, datorita urmatoarelor aspecte:

Un model non-adult va obtine venituri doar din conversatii, deci in mod obligatoriu, nivelul scris si vorbit al limbii engleze trebuie sa fie foarte bun. In mod evident cunoasterea mai multor limbi straine reprezinta un real avantaj in activitatea ta.

Deoarece activitatea presupune sa faci bani din conversatiile purtate, un model de videochat non-adult trebuie sa aiba urmatoare abilitati: sa fie un bun psiholog, un prieten, sa aiba capacitatea de a empatiza cu membrii sai si, foarte important, sa posede o cultura generala vasta.

Videochatul non-adult este ideal pentru modelele prietenoase, creative si vorbarete, deoarece vizitatorii acestei sectiuni apreciaza cu totul alte calitati decat cele sexuale, iar nevoile lor sunt acelea de a fi intelesi, de a primi simpatie si apreciere, dorind sa evadeze din problemele cotidiene si sa isi petreaca timpul intr-un mediu relaxant. Un model de videochat non-adult este cel care trebuie sa ofere membrului multa rabdare si un grad ridicat de intelegere, fara sa il ofenseze ori sa il faca sa se simta inconfortabil.

Cat pot castiga la non-adult?

Din pacate, majoritatea modelelor care incearca aceasta categorie sunt profund dezamagite de sumele de bani incasate. Dezamagirea devine si mai mare atunci cand vei vorbi cu colegele tale de la categoria adult care incaseaza peste 4000$ la perioada.

Asa cum am spus mai sus, nu poti castiga sume mari de bani la non-adult decat daca stapanesti limba engleza foarte bine si ai foarte multa rabdare. Rabdarea este esentiala pentru ca numai in timp iti poti forma o baza solida de oameni care vor reveni la tine si vor plati pentru a discuta cu tine. Ori asta prespune cel putin 3 luni in care tu apari pe site-uri, inveti cat mai multe despre psihologia membrilor si dobandesti cunostintele necesare pentru a le castiga increderea si fidelitatea. Dar…ai si avantaje!

Printre avantajele pe care le are un model de videochat non-adult putem enumera urmatoarele:

Nu exista limita de varsta ( faptul ca ai 18 sau 40 de ani nu constituie un impediment), accentul punandu-se mai mult pe jovialitate si comunicare, decat pe atuurile fizice.

Nu exista cerinte stricte in ceea ce priveste aspectul fizic si nici nu trebuie sa-ti faci griji ca membrii iti vor cere ceva care te face sa te simti inconfortabil (este o atmosfera de prietenie, de impartasirea unor emotii, de distractie).

Nu esti conditionata de anumite perioade din viata unei femei (faptul ca esti insarcinata, sau esti la menstruatie, nu conteaza, tot ceea ce conteaza este nivelul de implicare, emotie si empatizare).

Videochat non-adult: aplica aici!

Videochatul ca arta – asa cum este practicat in studiourile Unicorn Agency – este, asadar, o activitate bazata pe creativitate, inventivitate, pe abilitatile personale ale fiecarui model colaborator. Indiferent ca esti model adult sau non adult, trainingul nostru se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor care te ajuta sa ai privaturi focusate pe comunicare si distractie! Contacteaza-ne aici pentru a programa un interviu!
Close-up studio portrait of beautiful woman with bright make-up

Lasă-ne datele mai jos și noi te contactăm și îți răspundem la întrebări.

Datele tale nu vor fi niciodata partajate cu terti.